Az Energetikai Tanúsítvány

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

 

Lehetséges, hogy már Ön is értesült róla, hogy 2012. január 1-től minden eladó épületre, lakásra kötelező kiállítani az ún. energetikai tanúsítványt, tehát e nélkül a lakása nem adható el!

 

Mi is az energetikai tanúsítvány pontosan és miért van rá szükség?

 

energetikai tanúsítvány jogszabályi háttér

Energiafelhasználásunk több mint 40 %-át az épületek fenntartására fordítjuk, ezért különösen fontos az épületek energiatakarékossága. 2009. január elsejétől minden új építésű és közhasználatú épület (állami és önkormányzati) esetében kötelező az energetikai tanúsítás. Az uniós ajánlásra bevezetett jogszabály 2012-től kötelezővé teszi az energetikai tanúsítvány elkészítését régi épületekre is.

 

Az energetikai tanúsítvány célja a vevők hiteles tájékoztatása az épület, lakás energetikai minőségéről, valamint a szükséges és végrehajtható felújítási javaslatokról, korszerűsítésekről

.energetikai tanúsítvány

Ez ügyben szeretné az Ingatlan Radar az Eco Energi Group Kft. közreműködésével felajánlani a segítségét, ugyanis a Kft. fő profilja az energetikai tanúsítvány készítése országszerte:

 

Az általunk kiállított tanúsítvány érvényességi ideje: 10 év

 

Az energetikai tanúsítvány elkészítését 12 - 24 órán belül vállaljuk!

energetikai tanúsítvány

 

Árgaranciát is vállalunk: amennyiben értesülne ennél kedvezőbb lehetőségről, kérem értesítsen bennünket, és mi azon az áron vállaljuk az Ön ingatlanának tanúsítását!

 

Már csak idő kérdése, és ingatlanhirdetés sem adható fel anélkül, hogy fel ne tüntessük az energetikai besorolást!  Legyen jogkövető, ezzel megelőzve egy későbbi reklamációt, jogi vitát, így aztán az adás-vételt követően nyugodtan aludhat, nem kell tartania szabálysértési eljárástól, szankcióktól.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, és garantáltan biztonságban lesz!