logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2021-01-06 10:54
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Budakeszi
0 Ft
FélárasHirdetések365 -(Újság, Online stb)- HU
FélárasHirdetések365 ➡ Napi Tippek Újság, online ... 3.155 településen! MOBIL INFO: +36(20)3820028 (Vörös Gyula elérhetőségein) ►Aktuális Lehetőségeket ►Keresel v. Kínálsz? ►Aktuális Munkatársakat ►Keresel v. Kínálsz? terminusok@gmail.com CSELEKVŐ Programok 2021 ➡ ➡ Neked is ➡ https://bit.ly/2CgI0OI

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2017-11-07 15:47
Zamárdi
100 Ft
Forgalmazókat keresek !
Megérkezett Magyarországra az AXXA SO PLUS a legújabb szuper élelmiszer ! GMO mentes,tele Antioxidánsokkal. Pozitív hatásait órákig lehetne sorolni, szóval ha szeretnél többet megtudni róla keress !

Feladva:2017-10-23 17:38
Zamárdi
70 000 000 Ft
Nyaraló, vízparttól második házsorban eladó Zamárdi-Felsőn
Zamárdi-Felső üdülőövezetében vízparti utcában 50m-re a Balatontól (szabad strandelérés), illetve 200m-re kiépített (büfé, öltöző, vizesblokk) strandtól eladó egy kétszintes társasház, mely 6 önálló egységet foglal magában. A társasház ikerépület jellegű (két szabadon álló, oldalhatáron fekvő egymáshoz épített taktus alkotja), mely teljesen szeparált a szomszédos tagtól. Az apartmanok hálószobát, közlekedőt, vizesblokkot és konyhafülkét tartalmaznak, valamint teraszkapcsolatosak. 4 db 35nm-es és 2 db 25nm-es lakrész került kialakításra, szintenként 3-3. A telek déli részében található továbbá egy kb. 20nm-es önálló garázsépület. A két épület átalakítható négy luxus apartmanná és a hátsóra emelet ráépítés lehetséges - penthouse apartman - az első épület tetején kialakított panoráma terasszal Balatoni kilátással.