logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-10-24 23:33
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
A fitnesz és testépítés magyar bajnokai
Magyarország legnépszerűbb sportjai közzé tartozik a fitnesz, a testépítés! A magyar, nemzetközi, és világsikereknek se szeri, se száma, így méltán mondhatjuk el, hogy egyúttal ez az egyik legeredményesebb sportnak számít. További részletek a linken!
Radar ajánlat
Bomba jó
Jó választás

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-09-16 18:54
SzakemberDIRECT kiemelés Top csomag 365 nap tripla marketing
Esztergom
0 Ft
Hogyan találtam állást a SzakemberDIRECT-en?
Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet!
Radar ajánlat

Feladva:2019-07-16 22:10
Tököl
40 300 000 Ft
TERMÉSZETKÖZELI NYUGALOM, PRAKTIKUS ELRENDEZÉS,
TERMÉSZETKÖZELI NYUGALOM, PRAKTIKUS ELRENDEZÉS, MINŐSÉG! Tököl csendes természetközeli részén ELADÓ egy 2 szinten 130 m2 hasznos alapterületű iker családi ház 516 m2-es saját belső telekrészen. A ház földszintjén előszobából nyíló amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, zuhany kabinos fürdőszoba és külön wc helyezkedik el. A tetőtérben kis nappaliból nyíló 2 szoba, egy gardróbhelyiség, ami konyha is lehet és egy szintén zuhanykabinos fürdőszoba lett kialakítva wc-vel. A 2008-ban Porotherm-30-as téglából nagyon jó minőségben épült házba előszobán át lépünk, ahol a tágas amerikai konyhás nappali (37 m2) tárul elénk, ízléses és jól felszerelt konyhabútorával (tartozékként maradó), energiatakarékos fényeivel. A 2 hálószoba (13,5 – 10,78 m2) egyikében tolóajtós gardróbszekrény, az egyedi zuhanykabinos fürdőszobában a mosdószekrény, a külön wc-ben a faliszekrény a lakás tartozéka. A lakás díszének is beillő csigalépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, amely 2 generációs családoknak akár külön lakrészként is megfelelhet. Kis nappaliból nyílik a fürdőszoba wc-vel, egy jelenleg gardróbszobának használt, de akár konyhaként hasznosítható helyiség, valamint 2 szoba. A hálószobából majdnem 30 m2-es teraszra tudunk jó idő esetén kiülni, szinte kétszeresére növekszik általa az élettér. Innen gyönyörű kilátás nyílik a természet, a Duna felé, igazi csend, nyugalom árad a látványból. A szépen karbantartott házat cirkós fűtés és melegvíz ellátás, hőszigetelt műanyag nyílászárók, dryvit hőszigetelés, led világítás, klíma, távirányítós kapu és központba bekötött riasztó rendszer teszi kényelmessé, gazdaságossá és biztonságossá. Az udvarban 1 állásos nagyon nett garázsban parkolhat az autó, de akár több autó is elfér a bejáróban. Kerti tároló és a tetőterasz alatt 28 m2-es fedett terasz, grillező (tartozék) ad újabb lehetőséget a kerti tevékenységekre, a szabadidő élvezésére. Tömegközlekedésként a Volán busz megállója 10 perc, a város üzletei, orvosi rendelő, gyógyszertár, pékség 15 perc sétára vannak. Érdeklődni a megadott számon lehet, ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk.

Feladva:2019-07-16 22:07
Tököl
22 500 000 Ft
GYALOGOSAN SZERETNE A BOLTOKBA ELJUTNI? INNEN SÉT
GYALOGOSAN SZERETNE A BOLTOKBA ELJUTNI? INNEN SÉTÁLVA BE TUD VÁSÁROLNI! Tököl központjában lévő csendes utcában ELADÓ egy 75 m2-es hasznos alapterületű családi ház 433 m2-es telken. A házban előszoba, 3 szoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba és 2 kamra található. Az 1965 körül épült vegyes építésű ház eredetileg oszlopos parasztház volt, de az oszlopok közti tér egy részét középen kibővítve beépítették. Hatalmas műanyag ablakokat építettek be, így egy nagyon világos élettér alakult ki. Előszobával, nappalival és egy kis hangulatos pihenőhellyel bővült a meglévő 2 szoba és konyha. A konyhából nyílik a kádas fürdőszoba wc-vel. A nagyobbik szoba is műanyag ablakot kapott. Minden helységben konvektorral lehet fűteni, a nappaliban viszont egy kályha is besegít. 2 oszlopközt viszont szabadon hagytak, így a kamrák előtti nyitott gang fedett teraszként használható és van még egy nyitott teraszként is használható terület. Az udvar és kert gondozásában kerekes kút segít, ami dísze is lehet a háznak, amit egy zárt mediterrán kövekkel borított, toló kapus kerítés véd meg a kíváncsi tekintetektől. A központban levő üzletek, orvos, gyógyszertár 3 percre, tömegközlekedésként a Volánbusz 5 percre, óvoda 10 perc sétára vannak. Érdeklődni a megadott számon lehet, ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk.

Feladva:2019-05-18 02:30
Tököl
21 300 000 Ft
A LAKÓTELEP LEGOLCSÓBB 2 SZINTES LAKÁSA Tököl Pesti úti lakótelepen ELADÓ egy bels
A LAKÓTELEP LEGOLCSÓBB 2 SZINTES LAKÁSA Tököl Pesti úti lakótelepen ELADÓ egy belső 2 szintes 90 m2-es 3. emeleti lakás. A lakásban 2 nappali 2 hálószoba, amerikai konyha, kádas fürdőszoba, külön wc, erkély és egy előszoba lett kialakítva. A lakásba lépve egy apró előszobából jobbra egy fél fallal kissé elkülönített folyosóról nyílik az erkélyes nappali, onnan pedig az amerikai konyha. A konyhában a bútort az új tulajdonos saját elképzelése szerint tervezheti meg, alakíthatja ki, csak egy gáztűzhely és egy elszívó található most benne. A kádas fürdőszoba és külön wc is a kis folyosóról nyílik. Falépcső vezet a felső szintre, ahol tágas, akár dolgozószobának berendezett nappali lehet és innen kétfelé hálószobák nyílnak. A lakás cirkó fűtéses, hőszigetelt főleg tetősíkba épített ablakai nagyon világossá, hangulatossá teszik. A közös költség 6000 Ft havonta, némi felújítás után, akár azonnal költözhető az ingatlan. A lakótelep egy külön kis városrész, a Dunától nem messze, kellemes parkosított élettérrel, saját iskolával, óvodával, orvosi rendelővel, postával. ABC és még néhány üzlet látja el a lakókat, a város uszodája, kávézó is található itt. Tömegközlekedésként a Volán busz megállója van közel, a HÉV Pest irányába a Közvágóhíd felé 1 buszmegállónyira van. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Feladva:2019-04-03 02:30
Tököl
24 900 000 Ft
HANGULATOS KÉTSZINTES LAKÁS ELADÓ TÖKÖLÖN! Tököl Pesti úti lakótelepen ELADÓ eg
HANGULATOS KÉTSZINTES LAKÁS ELADÓ TÖKÖLÖN! Tököl Pesti úti lakótelepen ELADÓ egy belső 2 szintes 100 m2-es 3. emeleti lakás. A lakásban 2 nappali 3 hálószoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba, külön wc, erkély és egy gardróbszoba lett kialakítva az előszoba mellett. A lakásba lépve egy apró előszobából jobbra nyílik a gardróbszoba, így nincs szükség ruhás szekrényekre. Balra a nappali tárul elénk, ahonnan a becsukható ajtós étkezős konyha nyílik. A konyhában nagyon kényelmes konyhabútor,hatalmas pult segíti a háziasszonyt. A tűzhely, elszívó a lakás tartozéka. A kádas fürdőszoba és külön wc egy fél fallal kissé elkülönített folyosóról nyílik. A lakás földszintjén van egy kellemes színű tágas hálószoba és innen nyílik az erkély is. A stabil falépcső alatti területet kihasználták, ide építették be a TV-t és tartozékait. A galérián tágas, jelenleg dolgozószobának berendezett nappali és innen kétfelé hálószobák nyílnak. A lakás cirkó fűtéses, klímás, hőszigetelt főleg tetősíkba épített ablakai nagyon világossá, hangulatossá teszik. A közös költség 6600 Ft havonta, a fűtés a leghidegebb téli hónapokban 9000 Ft. A lakótelep egy külön kis városrész, a Dunától nem messze, kellemes parkosított élettérrel, saját iskolával, óvodával, orvosi rendelővel, postával. ABC és még néhány üzlet látja el a lakókat, a város uszodája, kávézó is található itt. Tömegközlekedésként a Volán busz megállója van közel, a HÉV Pest irányába a Közvágóhíd felé 1 buszmegállónyira van. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Feladva:2019-03-10 02:30
Tököl
35 000 000 Ft
GAZDASÁGI- IPARI besorolású telek ELADÓ a HÉV állomás közelében Tökölön eladó
GAZDASÁGI- IPARI besorolású telek ELADÓ a HÉV állomás közelében Tökölön eladó egy 5841 m2-es GAZDASÁGI- IPARI besorolású (Gip) telek a HÉV állomás közelében. A telek utcafronti szélessége 90 méter, jelenleg még földúton közelíthető meg. Közművek közül villanyoszlop 20 méterre van, de be van fizetve 3x32 Amper igénylése, a gázvezeték 250 méteren belül van, így a gázművek ingyenesen beköti vállalkozói igénylés esetén a csonkot. Áruszállítás esetén kamionnal, a dolgozók munkába járása szempontjából a HÉV és Volánbusz megálló közelsége miatt jól megközelíthető. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk

Feladva:2019-02-24 02:30
Tököl
26 000 000 Ft
HELYES KIS CSALÁDI HÁZ, MODERNIZÁLJA ÍZLÉSE SZERINT! Tököl központjához közel EL
HELYES KIS CSALÁDI HÁZ, MODERNIZÁLJA ÍZLÉSE SZERINT! Tököl központjához közel ELADÓ egy 75 m2-es önálló családi ház, 892 m2-es telken. A téglából épült, betonfödémes házban 2 szoba egy étkező, főzőfülke és tágas kádas fürdőszoba van wc-vel. Modernizálás során szép étkezős konyha nappalival és hálószobával alakítható ki a lakásban. A fedett teraszról belépve kis térelválasztó fal segítségével különül el egy belépő, nappalinak vagy étkezős konyhának használható helységben találjuk magunkat. Itt egy modern konyha alakítható ki a fal mögött. A jelenlegi főzőfülke háztartási helységként funkcionálhat vagy a fürdővel összenyitva hatalmas fürdőszoba alakítható ki. A kisebbik (12 m2) szobaháló vagy gyerekszoba, a nagyobbik (18 m2) nappali vagy szülői hálószoba lehet. A ház kellemes hőmérsékletéért turbós cirkó új radiátorokkal és hűtő-fűtő klíma felel, valamint a 3 rétegű műanyag ablakok. Az udvaron fúrt kút biztosítja a gazdaságos öntözést. Mivel betonfödémes a ház, így felfelé is lehet terjeszkedni, de a beépítési % még bőven enged hozzáépíteni a házhoz. Az udvarban van hely parkosításra, kertészkedésre, garázs, akár kerti sütögető kiépítésére, több autó parkolására. Tömegközlekedésként a Volánbusz és a HÉV 5-10 perc, üzletek, iskola, bölcsőde, óvoda 15 perc sétára vannak. Érdeklődni a megadott számon lehet, ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk.

Feladva:2018-10-31 02:30
Tököl
27 900 000 Ft
BEFEKTETŐK, 2 GENERÁCIÓS CSALÁDOK FIGYELMÉBE! ELADÓ A TÖKÖLI LAKÓTELEP LEGNAGYOBB
BEFEKTETŐK, 2 GENERÁCIÓS CSALÁDOK FIGYELMÉBE! ELADÓ A TÖKÖLI LAKÓTELEP LEGNAGYOBB LAKÁSA, AMI KETTÉ IS BONTHATÓ! Tökölön a Pesti úti lakótelepen ELADÓ egy 1. emeleti egy szinten 113 m2-es 3 szobás 2 erkélyes lakás. Az ingatlan 2003-ban épült, eredetileg 2 lakás helyén 1 nagyméretű lakásként lett bejegyeztetve, kettébontásával jó lehetőséget kínál. A széles előszobából jobbra nyílik egy teljes lakáshosszban elnyúló hatalmas nappali erkéllyel, szemben egy sarokkádas fürdőszoba, külön wc, balra pedig a konyha. A konyhából balra egy boltíves ajtón áthaladva étkezőbe lépünk, amiből hosszú folyosó vezet a 2 hálószobához és a kamrához. Az egyik nagyméretű szobából erkélyre ülhetünk ki. A lakás érdekessége, hogy 3 oldalról ablakok, erkélyajtók vannak, így nagyon világos, jól szellőztethető a lakás. Fűtése, meleg vízellátása kondenzációs cirkóval megoldott, a dryvitos hőszigetelés, redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakok, nyílászárók, a házban való elhelyezkedése miatt alacsony rezsivel fenntartható. A közös költség 10180 Ft havonta lépcsőház takarítással. A lakótelep egy külön kis városrész, a Dunától nem messze, kellemes parkosított élettérrel, saját iskolával, óvodával, orvosi rendelővel, postával. ABC és még néhány üzlet látja el a lakókat, a város uszodája, kávézó is található itt. Tömegközlekedésként a Volán busz megállója van közel, a HÉV Pest irányába a Közvágóhíd felé 1 buszmegállónyira van. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Feladva:2018-10-02 18:46
Tököl
9 900 000 Ft
ÉPÍTÉSI TELKEKET KÍNÁLOK TÖKÖLÖN, MELYEKRE 1 LAKÓHÁZ ÉPÍTHETŐ! Különböző
ÉPÍTÉSI TELKEKET KÍNÁLOK TÖKÖLÖN, MELYEKRE 1 LAKÓHÁZ ÉPÍTHETŐ! Különböző árú és méretű építési telkek, közművekkel vagy rákötési lehetőséggel építkezésre vagy befektetésnek. -3,9 M Ft – 677 m2 –es telek 20 m-es utcafronttal közművek tervezése folyamatban -5 M Ft 2 db egymás melletti 673 és 686 m2-es telek 15,2 méteres utcafronttal. Közművek az utcában 250 m-en belül vannak így kiépítésüket a szolgáltatók igény szerint díjmentesen bekötik. -5,49 M Ft – 858 m2-es nyeles belső telek csendes zsákutcában, közművek a telek előtt -5,9 M Ft-ért - 793 m2-es sarok telek főútvonal mellett 20,58 m-es utcafronttal, közművek a telek előtt -6 M Ft – 590 m2-es telek 18 m-es utcafronttal, víz-, csatorna a telkeken, villany az utcában, gáz bevezetése folyamatban van. -7,5 M Ft – 740 m2-es telek 15,3 m-es utcafronttal, víz-, csatorna a telkeken, villany az utcában, gáz bevezetése folyamatban van. -9,5 M Ft – 2222 m2-es nyeles belső telek HÉV közelében, közművek a telek előtt - 11,9M Ft helyett MÁR CSAK 9,9 M Ft - 2901 m2-es építési telek, amely Lk-1-es építési besorolású, tehát 30%-ban beépíthető, oldalhatárosan az oldalhatárok betartásával. Közművek a telek előtt. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZAT IS LEHET RÁ ÉPÍTENI: - 6,8 M Ft - 10 db egymás melletti 600-615 m2-es 2 utcára nyíló építési telek, 16 m széles utcafronttal, az Lke-6-os besorolás szerint. Közművek közül villany már az utcában van, a gáz-, víz-, csatorna tervezése, kivitelezése folyamatban van. A közműbekötések árát a vételár tartalmazza! Érdeklődni lehet a megadott telefonszámon! Ügyfeleinknek ügyvédi hátteret ajánlunk.

Feladva:2018-10-02 18:45
Tököl
5 000 000 Ft
ÉPÍTÉSI TELKEKET KÍNÁLOK TÖKÖLÖN! 1 LAKÓHÁZ ÉPÍTHETŐ RÁ: -3,9 M Ft – 677 m
ÉPÍTÉSI TELKEKET KÍNÁLOK TÖKÖLÖN! 1 LAKÓHÁZ ÉPÍTHETŐ RÁ: -3,9 M Ft – 677 m2 –es telek 20 m-es utcafronttal közművek tervezése folyamatban -5 M Ft 2 db egymás melletti 673 és 686 m2-es telek 15,2 méteres utcafronttal. Közművek az utcában 250 m-en belül vannak így kiépítésüket a szolgáltatók igény szerint díjmentesen bekötik. Igénylések már folyamatban vannak. -5,9 M Ft-ért - 793 m2-es sarok telek főútvonal mellett 20,58 m-es utcafronttal, közművek a telek előtt -6 M Ft – 858 m2-es nyeles belső telek csendes zsákutcában, közművek a telek előtt -6,5 M Ft – 684 m2-es telek csendes zsákutcában, közművek a telek előtt -6 M Ft – 590 m2-es telek 18 m-es utcafronttal, víz-, csatorna a telkeken, villany az utcában, gáz bevezetése folyamatban van. -7,5 M Ft – 740 m2-es telek 15,3 m-es utcafronttal, víz-, csatorna a telkeken, villany az utcában, gáz bevezetése folyamatban van. -11 M Ft – 2222 m2-es nyeles belső telek HÉV közelében, közművek a telek előtt - 11,9 M Ft HELYETT MÁR CSAK 9,9M Ft - 2901 m2-es építési telek, amely Lk-1-es építési besorolású, tehát 30%-ban beépíthető, oldalhatárosan az oldalhatárok betartásával. Közművek a telek előtt. 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZAT IS LEHET RÁ ÉPÍTENI: - 6,5 M Ft + Áfa 2 db egymás melletti 602-607 m2-es építési telek, 17 m széles utcafronttal, az Lke-6-os besorolás szerint. Közművek: villany, gáz-, víz-, csatorna tervezése, kivitelezése folyamatban van. A közműbekötések árát a vételár tartalmazza! - 6,8 M Ft - 10 db egymás melletti 600-615 m2-es 2 utcára nyíló építési telek, 16 m széles utcafronttal, az Lke-6-os besorolás szerint. Közművek közül villany már az utcában van, a gáz-, víz-, csatorna tervezése, kivitelezése folyamatban van. A közműbekötések árát a vételár tartalmazza! Érdeklődni lehet a megadott telefonszámon! Ügyfeleinknek ügyvédi hátteret ajánlunk.

Feladva:2018-10-02 18:44
Tököl
8 500 000 Ft
BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! ÜRES ÉS MŰKÖDŐ ÜZLETHELYISÉG A KÖZPONTBAN ELA
BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELEM! ÜRES ÉS MŰKÖDŐ ÜZLETHELYISÉG A KÖZPONTBAN ELADÓ, AKÁR LAKÁSSAL! Tököl nagy forgalmú bevásárló központjában ELADÓ 2 db különböző nagyságú üzlethelyiség külön-külön vagy egyben is. Az utcafronti üzletek közül a kisebbik már üres, korábban állateledeles üzlethelyiség 29 m2-es, melyből csak 6 m2 a szociális helység mosdóval, wc-vel, kis raktárral. Ennek az üzletnek konvektoros fűtése van, klíma és méretes kirakati portál segíti a működést. Riasztó van! AZ ÜZLETHELYISÉG ELADÁSI ÁRA 8,5 M FT. A nagyobbik 89 m2-es üzlet, jelenleg 48,11 m2-es eladótérrel, de leválasztható raktárnak, belső kiszolgáló térnek. Tartozik hozzá saját fürdőszoba zuhanyhellyel, mosdóval, wc-vel, 10 m2-es közlekedő vízvételi lehetőséggel. Riasztó, klíma be van kötve. Az üzletnek saját fűtésrendszere van fali gázkazánnal. Nagy üveges kirakati portállal rendelkezik. A városban egyetlen fotó szolgáltatást, másolási, apróhirdetési lehetőséget nyújt, melyet érdemes tovább vinni. AZ ÜZLETHELYISÉG ELADÁSI ÁRA 16,9 M FT. Lehetőség van az udvarban lévő 23 m2-es 1 szobás garzonlakás MEGVÁSÁRLÁSÁRA 6,5 M FT-ért, illetve egy 71 m2-es több állásos garázs és plusz tároló megvásárlására, amely akár lakássá alakítható, mivel külön hrsz. számon van. Ennek ára 6,5 M Ft Szükség esetén telekrész is vehető hozzá. Ha üzletvitele, tevékenysége úgy kívánja, hogy teherautóval is be kell állnia, akkor egy 707 m2-es építési telek a szomszéd utcáról ad MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGET, MELYNEK VÉTELÁRA 6,5 M FT. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk.

Feladva:2018-10-02 18:43
Tököl
16 900 000 Ft
BEJÁRATOTT, MŰKÖDŐ ÜZLETHELYISÉG A KÖZPONTBAN ELADÓ, AKÁR LAKÁSSAL! Tököl nagy
BEJÁRATOTT, MŰKÖDŐ ÜZLETHELYISÉG A KÖZPONTBAN ELADÓ, AKÁR LAKÁSSAL! Tököl nagy forgalmú bevásárló központjában ELADÓ 2 db különböző nagyságú üzlethelyiség külön-külön vagy egyben is, vállalkozók, befektetők figyelem! Az utcafronti üzletek közül a nagyobbik 89 m2, jelenleg 48,11 m2-es eladótérrel, de leválasztható raktárnak, belső kiszolgáló térnek. Tartozik hozzá saját fürdőszoba zuhanyhellyel, mosdóval, wc-vel, 10 m2-es közlekedő vízvételi lehetőséggel. Riasztó, klíma be van kötve. Az üzletnek saját fűtésrendszere van fali gázkazánnal. Nagy üveges kirakati portállal rendelkezik. A városban egyetlen fotószolgáltatást, másolási, apróhirdetési lehetőséget nyújt, melyet érdemes tovább vinni. AZ ÜZLETHELYISÉG ELADÁSI ÁRA 16,9 M FT. A kisebbik már üres, korábban állateledeles üzlethelyiség 29 m2-es, melyből csak 6 m2 a szociális helység mosdóval, wc-vel, kis raktárral. Ennek az üzletnek konvektoros fűtése van, klíma és szintén méretes kirakati portál segíti a működést. Riasztó is van. AZ ÜZLETHELYISÉG ELADÁSI ÁRA 8,5 M FT. Lehetőség van az udvarban lévő 23 m2-es 1 szobás garzonlakás MEGVÁSÁRLÁSÁRA 6,5 M FT-ért, illetve egy 71 m2-es több állásos garázs és plusz tároló megvásárlására, amely akár lakássá alakítható, mivel külön hrsz. számon van. Ennek ára 6,5 M Ft Szükség esetén telekrész is vehető hozzá. Ha üzletvitele, tevékenysége úgy kívánja, hogy teherautóval is be kell állnia, akkor egy 707 m2-es építési telek a szomszéd utcáról ad MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGET, MELYNEK VÉTELÁRA 6,5 M FT. Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet, ügyvédi hátteret, hitel közvetítést ajánlunk.

Feladva:2018-09-14 11:44
Tököl
0 Ft
Körgyűrű Ingatlan iroda Tököl, Duna u. 5/3.
Körültekintő + Kedves + Kitartó + Korrekt Korábbi ügyfelem véleménye: „.. a mi házunk ügyében ég és föld volt a különbség a te hozzáállásod és sok más ingatlanos hozzáállása között " Ha Ön Budapest és Pest megye, az M0 körgyűrű déli körzetében valóban eladni, kiadni szeretné ingatlanát, akkor az AJÁNLATOM: Sokéves tapasztalat, szakmai hozzáértés, szép képek, profi alaprajz, leírójellegű szöveg, érték megállapítás, tulajdoni lap, helyszínrajz lekérés. MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) tagként 1 megbízással sok-sok MIOSZ tagiroda ajánlhatja, az érdeklődők emlékeztetőt kapnak, cipővédővel vigyázok otthona tisztaságára, a társasházi alapító okiratot beszerzem, energiatanúsítót, vevőjének hitel közvetítőt ajánlok, odafigyelek a vevő fizetési ütemezésére, hogy az Ön tovább lépése is flottul menjen. Országos adatbázisból igyekszem megtalálni Önnek álmai otthonát, végig kísérem a folyamatokon, segítem a birtokba adást. Ha ilyen közvetítőre bízná ingatlana eladását, segítséget kér a kereséshez, hívjon bátran! Eladta ingatlanát, de nem akar venni másikat? Az eladás után marad pénze, szeretné jó hozammal gyarapítani, de legalább megőrizni? Átadom az információt, hol teheti ezt meg biztonsággal! Hívjon bátran!

Feladva:2018-02-14 15:14
Tököl
30 000 Ft
Fehér szekrénysor négy darabos eladó
Négy darabos fehér szekrénysor eladó. Állapota használt jó állapotú. Egy db akasztós, egy db vitrines, egy db középen lenyitható és egy db polcos. Irány ára 30000 Ft. Szállítás megegyezés szerint. Akasztós szekrény mérete 195 * 102 * 60 cm.

Feladva:2017-12-04 11:28
Tököl
350 000 Ft
Skoda Fabia
Skoda Fabia 1,2 benzin 2002 es, 2019 júniusig műszaki. 330.000 több info.: 0620/441-6222