logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2017-11-14 17:40
Tarnaörs
0 Ft
Béla Móczár‎ – TARNAÖRS ADOK-VESZEK PIAC!!!!!!!!!!!!· Tarnaörs központjában(coop-piac 1 házra) ELADÓ egy jó állapotú tehermentes családi ház.Az épület 65m2 (nappali,háló,konyha,kamra,fürdő.Anyaga tégla 2007-ben teljes felújításon esett át:villany,vízvezeték ,burkolatok cseréje és külső hőszigetelés .A fűtése gázkonvektoros,(egyéni kandalló)a meleg víz ellátása éjszakai áramról működtetett( új) bojleről megoldott.Telek700m2. 35m2-es melléképület víz ,villany az épületben anyaga vályog. Érdeklődni:PRIVÁTBAN (nálam vagy feleségemnél)

Feladva:2017-11-12 12:51
Tarnaörs
0 Ft
A Napsugár vegyeskereskedés, Tarnaörs, Kossuth út 6. szám alatt, a régi óvoda utcájában található. Az Üzletünkben virág, játék, ajándék, műanyag, papír, írószer, szezonális termékek és még sok más árucikk található, kedvező áron.