logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2017-11-06 20:32
Szigetcsép
13 000 000 Ft
Kockaház Csépen
Szigetcsépen összközműves, jó állapotú, téglából épült családi ház melléképületekkel, pincével, fúrt kúttal gazdálkodásra is alkalmas telken eladó. A régi épületből külön bejáratú lakószoba, konyha kialakítható.

Feladva:2017-10-30 10:34
Szigetcsép
18 000 000 Ft
SZIGETCSÉP CSENDES UTCÁJÁBAN CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Szigetcsép csendes utcájában eladó egy bruttó 140, nettó 120 m2-es családi ház 1366 m2-es telekkel. A telken borszőlő található, illetve kertészkedésre vagy parkosításra is alkalmas. A kert öntözése a központi vízbekötés mellett a telken található fúrt kútból is biztosítható. A ház 4 lakószobás, mellette étkező, fürdőszoba, konyha, spejz, illetve kamra és garázs került kialakításra. A háztól 8 perc sétára található hévmegállóból Budapest tömegközlekedéssel is megközelíthető. Azonnal költözhető, hitel és tehermentes. Részletes információk telefonon: Schäffer István - 06305882442