logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2023-02-28 11:16
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 30+10 napig
Akció!
Budaörs
2 000 Ft
Elsosegélynyujtás elméleti képzés akció már
ILYEN MÉG NEM VOLT, nincs ÉS NEM IS LESZ! Elsősegélynyújtás elméleti képzés akció! - 85 !% Ezen képzésünk az elsősegélynyújtás ellátásának feladatait mutatja be, valamint az Autóvezetők elsősegély vizsgájához nélkülözhetetlen elméleti oktatási anyagot is tartalmazza. Reméljük rengeteg emberhez el fog jutni a képzésünk, mert ez által még többen sajátíthatják el az alapvető elsősegélynyújtási ismereteket. Ebben a hónapban nálunk most csak 5 €, azaz kb. 2000 Ft ez a képzés! NE 5 EURON MÚLJON EGY ÉLET! Kiemelten MINDENKINEK ajánlott: - magánszemélyeknek - vállalkozásoknak - autos iskoláknak Vásárlás a linken elérhető! Információ a megadott elérhetőségeken!
Extra ajánlat
Keretes hirdetés

Feladva:2023-01-23 15:50
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 60+20 napig
Sűrgős!
Ábrahámhegy
170 000 Ft
Magyaroknak a NagyVilágban
Jókor lenni jó helyen! Hányszor hallottad? Munka lehetőség sok-sok magyar embernek! Elhinni azt, hogy magyar családi vállalkozás világon egyedüli lehetőséget ad a magyar embereknek. Motivációm végtelen, a mellékelt videot megtekintve meg tudsz keresni, a részletekről beszélni, mint a hagyományos régen...."állásinterjún" Időpontot egyeztetve video chatban. Mindenkit visszahivok, aki smst- ir "Trevol" jelligével
Egyedi ajánlat
Keretes hirdetés
Extra jövedelem
Otthoni munka

Feladva:2023-01-18 04:12
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 90+30 napig
Sűrgős!
Biatorbágy
1 Ft
Munka napi kifizetéssel
Direkt értékesitésben munkatársakat keresek, másodállásban. Munkaterület: online oktatási webfelületről értékesités, egyedi módszerrel, nemzetközi szinten Munkaidő: rugalmas Fizetés: telfjesitmény alapján, naponta Terület: online / offline/ Időpont egyeztetéssel video chatben történő "önéletrajz" megismerkedés. Kezdés: 1 beszélgetéstől függ Korhatár: 18 éves kortol Előnyt jelent: angol, német, olasz nyelv ismerete és a határozott megjelenés.
Keretes hirdetés
Extra jövedelem
Otthoni munka

Feladva:2022-12-25 17:51
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig
Szuper!
Nyíregyháza
1 Ft
Oktatás! Másodállás! Pénzkereseti lehetőség
Tanuljon velünk! Válasszon képzésein közül! Minden képzésünkből 70%-os üzletpolitikai kedvezményt adunk!!! Vegye fel felem a kapcsolatot! - ha tanulni szeretne, - ha valakit meglepne egy minőségi oktatási csomaggal, - ha jövedelmező másodállást, passzív jövedelemt szeretne, képzéseink tovább ajánlásával akár passzív jövedelmet is elérhet! Cégek és magánszemélyek jelentkezését várom! Képzéseink hamarosan több nyelven is elérhetőek!!
Azonnali kezdés
Extra jövedelem

Feladva:2022-11-03 09:40
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig
Hajdúdorog
0 Ft
Válasszon képzéseink közül akár 80%-os vissz
Tanulunk.hu Online képzések hatékonyan Ön most a képzése árának akár a 80%-át is visszakaphatja! Hogyan működik? Egyszerűen! Először regisztráljon weboldalunkon, majd válassza ki, hogy mit szeretne tanulni. Bankkártyás fizetést követően azonnal elindíthatja az online képzést. A Bónusz kártya feltöltődését követően pedig a képzése árának akár a 80%-át is visszakaphatja!
Jó választás

Feladva:2023-03-11 12:13
Debrecen
6 000 Ft
Pénzkereset egyszerűen
Találtam egy olyan lehetőséget ami végre nem hiú ábránd hanem nekem már bizonyított. Sokan irtóznak a mátrix rendszertől mert pilóta és piramis. De ez a most induló üzlet teljesen más és teljesen legális! Csatlakozás 15$, nincs havi díj és egyéb költség. Feltétel: 2 ember csatlakoztatása Figyelem❗ Nem ponzi☝ Nem a tagjaid befizetéséből kapsz pénzt ☝Annyi ponzi és scam üzletbe szálltok be naponta, de ami kicsit is komolyabb munkát igényelne az nem jó mert csapatépítés meg mátrix és nem holnap lesz belőle jó sok pénz. 🤌 Igazi csapatmunkával nagy sikereket érhettek el. 🥂Adjatok egy esélyt valami újnak, valami fantasztikusnak 🤗Várlak titeket privátban💬 www.facebook.com/monika.szabo.9085 https://residual.energy/sign-up?r=484 https://www.youtube.com/watch?v=6sxV0SwUk_g

Feladva:2022-10-19 22:17
Sárbogárd
300 000 Ft
Bmw e60-61 Felújított egyedi Lámpák és más c
Bmw E60 és 61 be való első lámpák eladóak és mindenféle cuccom is van,ha kell valami! Szép állapotban felújítva vannak és alkatrészek is! Új burákkal és foncsorokkal. Bármilyen bmw lámpát hozhatsz vagy más autó típust is! Ha érdekel valami hívj fel! Vagy Facebookon is elérsz Kézy Béla néven láthatod munkáim és videokat is.

Feladva:2017-10-14 18:45
Sárbogárd
14 800 000 Ft
Hangulatos, jó állapotú családi ház eladó.
Sárbogárd-Sárszentmiklóson, a településrész legjobb utcájában, mindenhez közel, mégis nyugodt, csendes helyen eladó egy 3 szobás, összkomfortos családi ház. A ház első része (70m2) klasszikus "kockaház", teljes felújítása (villany-, víz- és szennyvízvezetékek, nyílászárók, burkolatok, fűtés, födém szigetelése) 5 éve megtörtént. Az új rész (60m2) 2004-ben épült, beton alapra, 38-as Porotherm téglából, tetőtere beépíthetővé van alakítva. A ház helyiségei: 3 szoba, fürdő, wc, nagy előszoba, étkező-konyha, spájz + (a tettérben Két-három szoba ) + nyitott terasz + fedett tornác. A melléképületek szintén újak: zárt tároló (30m2), kazánház (20 m2) + nyitott fatároló. A zárt tároló szigetelt, akár lakható is, szennyvíz, víz, fűtés kivezetve. A ház központi fűtéssel fűthető, vegyes tüzelésű (szalmabála, fa, stb.) és gázkazánról is működtethető. (A vegyes tüzelésű kazánra 1500 l-es puffertartály van kötve, ami lehetővé teszi a hőmérséklet egyenletes szinten tartását. A puffer érzékelővel van ellátva, ha egy bizonyos hőfok alá hűl a víz, akkor a rendszer automatikusan átkapcsol gázfűtésre.) A házhoz 600 négyszögöl telek tartozik. Ennek 1/3-a parkosított (udvar), 1/3-a gyümölcsös (18 termő fával + szőlő), 1/3-a veteményes. Az udvaron ásott kút. Az ingatlan Sárszentmiklós központjában található: óvoda, iskola, buszmegálló, orvos, boltok, gyógyszertár 300 méteren belül elérhetők, mégis nyugodt, rendezett, csendes környék. A ház ideális lehet kisgyermekes pároknak, de akár több generáció együttélésére is alkalmas.