logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2023-05-14 16:04
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig
Németország
0 Ft
Villanyszerelő állás Németországban
Hosszú távra folyamatosan keressük önállóan és csapatban is dolgozni tudó villanyszerelő munkatársainkat! Feladatok: · Napelemrendszerek telepítéséhez kapcsolódó villanyszerelési munkák Elvárások: · Szakirányú végzettség · Német vagy angol nyelv-tudás előny, de nem elvárás · 2-4 fős csapatok jelentkezése esetén elegendő, ha a csapat egyik tagja rendelkezik a szükséges minimális nyelvtudással! · Precíz, pontos munkavégzés Amit ajánlunk: · Bejelentett munkaviszony határozatlan idejű munkaszerződéssel · Órabér: nettó 3.000 € – tól (a bérezés tapasztalattól, nyelvtudástól függ) · Túlóra-, hétvégi-, valamint ünnepnapokra járó pótlék · Teljes körű ügyintézés Jelentkezés: info@innectra.com vagy www.innectra.com

Feladva:2023-05-08 22:34
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 30+10 napig
Akció!
Zalaegerszeg
16 000 Ft
A leghasznosabb képzés cégek számára különl
Általános munka és tűzvédelem képzés cégeknek (Személyes konzultációval) Az Általános munka és tűzvédelem képzésünk célja, hogy a munkavállalókat és munkáltatókat megismertessük a munkavégzéssel járó veszélyforrásokkal. Vásároljon nálunk hiszen most egy különleges ajánlat keretein belül a megvásárolt képzés mellé AJÁNDÉK reklám egyenleget kap, melyet a weboldalunkon használhat fel a saját cége reklámozására!
Egyedi ajánlat

Feladva:2023-02-05 12:18
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig
Egyesült Királyság
0 Ft
Költöznél ? Cooptrans!
Cégünk havonta két költöztető járatot indit Anglia és az Európai Unió országai között. Nagy kapacitás, - 32 m³, max 2900 kg- gyors,pontos szállítás jellemzi munkánkat. Mint Ti is biztosan tudjátok, a Brexit óta kötelező a vámokmányokat kitölteni a szállítást megelőzően, de ha mi ajánljuk a vámügynökséget, akkor valószínűleg vámot és Áfát nem kell majd fizetni. Sok infót találhatók a weboldalunkon, a www.cooptrans.eu oldalon az indulási időpontokról, árakról és más dolgokról. Nagyobb megrendelések esetén egyéni időpontok is megoldhatók. Telefonszámunk +36209126424 Elérhetők vagyunk WhatsApp-on és Viber-en is.

Feladva:2022-12-25 17:51
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig
Szuper!
Nyíregyháza
1 Ft
Oktatás! Másodállás! Pénzkereseti lehetőség
Tanuljon velünk! Válasszon képzésein közül! Minden képzésünkből 70%-os üzletpolitikai kedvezményt adunk!!! Vegye fel felem a kapcsolatot! - ha tanulni szeretne, - ha valakit meglepne egy minőségi oktatási csomaggal, - ha jövedelmező másodállást, passzív jövedelemt szeretne, képzéseink tovább ajánlásával akár passzív jövedelmet is elérhet! Cégek és magánszemélyek jelentkezését várom! Képzéseink hamarosan több nyelven is elérhetőek!!
Azonnali kezdés
Extra jövedelem

Feladva:2022-11-03 09:40
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig
Hajdúdorog
0 Ft
Válasszon képzéseink közül akár 80%-os vissz
Tanulunk.hu Online képzések hatékonyan Ön most a képzése árának akár a 80%-át is visszakaphatja! Hogyan működik? Egyszerűen! Először regisztráljon weboldalunkon, majd válassza ki, hogy mit szeretne tanulni. Bankkártyás fizetést követően azonnal elindíthatja az online képzést. A Bónusz kártya feltöltődését követően pedig a képzése árának akár a 80%-át is visszakaphatja!
Jó választás

Feladva:2023-05-18 12:44
Nyíregyháza
0 Ft
Bér- és munkaügyi ügyintéző
Az Északi Agrárszakképzési Centrum a Munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény alapján pályázatot hirdet bér- és munkaügyi ügyintéző munkakör betöltésére Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidős munkaszerződés A jogviszony időtartama: határozott időre előreláthatólag két év időtartamra, helyettesítés céljából, három hónap próbaidő kikötésével A feladatellátás helye: 4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca 15. Munkakör betölthetősége: a munkakör előreláthatólag 2023. június 15. naptól tölthető be. Feladatok: • munkaügyi feladatok teljeskörű ellátása a kijelölt szervezeti egységek tekintetében (munkaszerződés és szakképzési munkaszerződés készítés, módosítás, jogviszony megszüntetés, távollétek rögzítése, mozgó bér, jubileumi jutalom, egyéb juttatások és költségtérítések számfejtése, megbízási szerződések, stb), • személyi anyagok kezelése, munkaügyi nyilvántartások folyamatos vezetése, adatszolgáltatások készítése, • kapcsolattartás a kijelölt intézmények és a Magyar Államkincstár munkatársaival, • egyéb munkaügyi feladatok ellátása A munkakör betöltésének feltételei: • legalább középfokú végzettség • büntetlen előélet és cselekvőképesség • munkaköri alkalmasság • MS Office (irodai alkalmazások) gyakorlott szintű ismerete Munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák: • megbízhatóság, terhelhetőség, precizitás, önállóság, rugalmasság, A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: • hasonló területen és munkakörben szerzett legalább 3 éves munkatapasztalat • tb- és bérügyintézői területen szerzett szakképesítés • középfokú pénzügyi-gazdasági végzettség Bérezés: A munkabér alapja a hasonló munkakört betöltők átlagbére, valamint a felek közötti megállapodás. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: • a munkakör betöltéséhez szükséges, valamint az előnyt jelentő végzettség, szakképzettség meglétét igazoló okiratok másolata • részletes fényképes szakmai önéletrajz és motivációs levél fizetési igény megjelölésével • három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (vagy annak igénylését igazoló dokumentum). • nyilatkozat arról, hogy a pályázó hozzájárul az elbírálásban résztvevők által a pályázó személyes adatainak pályázattal összefüggő kezeléséhez, továbbításához. A pályázatokat elektronikus formában a munkaugy@easzc.hu címre kérjük megküldeni. A pályázatban kérjük feltüntetni a munkakör megnevezését: „bér- és munkaügyi ügyintéző”. Jelentkezési határidő: 2023. május 25.

Feladva:2023-05-12 11:15
Nyíregyháza
0 Ft
Betanított munka - Nyíregyháza
Nyíregyházi élelmiszeripari partnercégünk részére keresünk megváltozott munkaképességű kollégákat 2 műszakos munkarendben betanított munkára: Feladatok: • betanított munkafolyamatok végrehajtása Elvárások: • 2 műszakos munkarend vállalása (de.-du.) • 8 általános iskolai végzettség • megváltozott munkaképességet igazoló, érvényes dokumentumok Amit kínálunk: • bejárás támogatás • hétközi munkavégzés • hosszútávú munkalehetőség Közvetítési engedély szám: FE/12/2033-2-2017 Kölcsönzési engedély szám: FE/12/587-2/2017 Jelentkezni/érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet: a +3670/883-7339-es telefonszámon vagy a irodadeb@opuswork.eu e-mail címen.

Feladva:2023-01-30 17:50
Nyíregyháza
740 000 Ft
Valós otthoni munka
LiveGood EGÉSZSÉG ÉS PÉNZ. https://www.LiveGoodTour.com/ditke11?SOURCE=ABC Az előregisztráció INGYENES!!! Rólunk A LiveGood-nál az Ön egészsége és jóléte mindig az első számú célunk. Ezért törekszünk arra, hogy a világ legjobb minőségű termékeit tegyük elérhetővé ügyfeleink és tagjaink számára a versenytársak árának töredékéért. A hatalmas megtakarításon felül, amit bármelyik életmódváltó termékünk kötetlen megvásárlásakor kap, lehetőséget adunk Önnek arra is, hogy jövedelemre tegyen szert az iparág legizgalmasabb kompenzációs tervével! Valójában akár HAVONTA 2.047,50 dollárt is kereshet anélkül, hogy akár egyetlen embert is be kellene regisztrálnia! És ha úgy dönt, hogy megosztja másokkal is a csodálatos termékeinket és a kompenzációs tervünket, még többet kereshet! Szeretnék Neked bemutatni egy olyan fantasztikus lehetőséget amivel jobbá teheted egészséged és anyagi helyzetedet egyaránt. A LiveGood 2022 december közepén indult bejegyzett Amerikai cég amely csúcs minőségű étrend kiegészítőkkel foglalkozik. A termékeket tagként rendkívül kedvező áron megvásárolhatod de, itt nem kötelező a vásárlás, sem az értékesítés. De miért is érdemel különös figyelmet ez a cég és a marketing terve és hogyan lehet itt pénzt keresni? A cég nemrég indult és már most nagyon népszerű. Hatalmas az érdeklődés a marketing tervünk és termékeink iránt ezért ha Te is lefoglalod még MA a pozíciódat akkor mindenki aki utánad csatlakozik alád kerül a rendszerbe. Ez mit is jelent? Tudtad, hogy azok akik elsők között csatlakoztak leányvállalatként például a Forever Living Products céghez ők ma már több millió forintot keresnek havonta? Itt a LiveGood-nál Te lehetsz az egyik ilyen ember. Ráadásul az egyedi Powerline rendszerünknek köszönhetően mindenki alatt aki lezárta a pozícióját szét osztják a beáramló új tagokat minden héten pénteken, ezzel passzív jövedelmet is generálva. Így 2000 dollárt vagy akár 16.000 dollárt is kereshet havonta. Hogy ezt mikor éred el az csakis rajtad áll! Mivel ha úgy döntesz, hogy meg szeretnéd mutatni másoknak is ezt a lehetőséget akkor gyorsabban elérheted a magas havi kifizetést, ezen felül a cég megjutalmaz minden személyesen meghívott ember után 25 dollárral. Tehát itt fel építheted a havi jövedelmed Passzívan és Aktívan is! Hogyan tudsz csatlakozni? Egyszeri csatlakozási díj ami 40$, plusz az első havidíj ami 9.59$. Tehát 49.59 dollárral tudod lezárni a rendszerünkben a pozíciódat. A következő havi díjjak kitermelhetőek a jutalékokból. Csatlakozás az alábbi linken. https://www.LiveGoodTour.com/ditke11?SOURCE=ABC Gyere és csatlakozz az elsők közé és segíts meghódítani Magyarországot ezzel az egyedülálló üzlettel!☝️ 😉 A előregisztráció INGYENES!

Feladva:2023-01-25 12:37
Nyíregyháza
2 000 Ft
Leander eladó
Eladó egy 4 db rózsaszínű leander 2000 Ft db ja eladó egy 4 közepes leander 4000 Ft db ja eladó 2 nagy leander rózsaszínu 8000 Ft db ja

Feladva:2023-01-25 12:33
Nyíregyháza
20 000 Ft
Eladó jó állapotú használt szekrénysor
Eladó egy jó állapotú használt szekrénysor 20000 Ft ért

Feladva:2023-01-25 12:31
Nyíregyháza
18 000 Ft
Új mosdókagyló
Eladó egy új mosdókagyló 18000 Ft ért

Feladva:2023-01-18 04:12
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 90+30 napig
Sűrgős!
Biatorbágy
1 Ft
Munka napi kifizetéssel
Direkt értékesitésben munkatársakat keresek, másodállásban. Munkaterület: online oktatási webfelületről értékesités, egyedi módszerrel, nemzetközi szinten Munkaidő: rugalmas Fizetés: telfjesitmény alapján, naponta Terület: online / offline/ Időpont egyeztetéssel video chatben történő "önéletrajz" megismerkedés. Kezdés: 1 beszélgetéstől függ Korhatár: 18 éves kortol Előnyt jelent: angol, német, olasz nyelv ismerete és a határozott megjelenés.
Keretes hirdetés
Extra jövedelem
Otthoni munka

Feladva:2022-11-27 17:10
Nyíregyháza
0 Ft
Oktatás/ képzés! Pénzkereseti lehetőség!
Profi oktatók, érthető tananyagok, modern módszerek! Hogyan tud csatlakozni? Először regisztráljon weboldalunkon, majd válassza ki, az Önnek megfelelő tanfolyamot! A kiválasztott képzés átutalását követőn elindítható az online oktatás. Promóciónk keretében 70% üzletpolitikai kedvezményben is részesülhet! Cégeknek költségcsökkentő megoldásokat ajánlunk. Kérdés esetén a fenti elérhetőségek egyikén tudunk egyeztetni.

Feladva:2022-05-10 10:50
Nyíregyháza
600 Ft
Nagyméretű tanga
Eladó nagyméretű női tanga csípő max: 3xl 130cm 4xl 140cm 5-6xl 160cm

Feladva:2022-03-01 14:24
Nyíregyháza
0 Ft
összeszerelő állás Tatabányán ingyenes szál
Bizonytalan a megélhetésed és a lakhatásod? Most mindkettőben segítünk! Dolgozz ÖSSZESZERELŐ pozícióban Tatabányán található partnercégünknél és a munkával együtt ingyenes szállást és ingyenes munkába járást is biztosítunk. Nyíregyházáról kedden induló céges buszunk helyei rohamosan fogynak, csapj le az egyikre. Hívd magaddal barátnődet, barátodat, ismerősödet vagy valamelyik családtagodat és bátran próbáljátok ki magatokat egy új környezetben. Ne habozz! Jelentkezz! Jelentkezni és érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudsz: 70/552-0813 OnTime Kft. 4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. 1/7. 2800 Tatabánya, Madách Imre u. 1/G. 2724 Újlengyel, Dózsa György út 1. Munkaerő-kölcsönzési regisztrációs szám: PEM/01/000335--3/2017-1131

Feladva:2022-03-01 14:21
Nyíregyháza
0 Ft
csomagoló állás ingyenes szállással
Bizonytalan a megélhetésed és a lakhatásod? Most mindkettőben segítünk! Dolgozz CSOMAGOLÓ pozícióban Tatabányán található partnercégünknél és a munkával együtt ingyenes szállást és ingyenes munkába járást is biztosítunk. Nyíregyházáról kedden induló céges buszunk helyei rohamosan fogynak, csapj le az egyikre. Hívd magaddal barátnődet, barátodat, ismerősödet vagy valamelyik családtagodat és bátran próbáljátok ki magatokat egy új környezetben. Ne habozz! Jelentkezz! Jelentkezni és érdeklődni az alábbi elérhetőségeken tudsz: 70/552-0813 OnTime Kft. 4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utca 3-5. 1/7. 2800 Tatabánya, Madách Imre u. 1/G. 2724 Újlengyel, Dózsa György út 1. Munkaerő-kölcsönzési regisztrációs szám: PEM/01/000335--3/2017-1131

Feladva:2022-01-22 21:49
Nyíregyháza
0 Ft
Hosszútávú lehetőség
Üzletkötői tapasztalattal rendelkező munkatársakat keresek. A feladat online képzések ajánlása cégeknek, vállalkozásoknak. További részletek az alábbi linken: https://tanulunk.hu/recommender?ref=7783908937

Feladva:2019-10-10 12:25
Nyíregyháza
4 500 Ft
Gabi Fuvar
-Költöztetés -Személyre szabott fuvarok -Áruszállítás Személyre szabott kedvező árakkal várom Régi és Új ügyfeleim jelentkezését! Kérj személyre szabott árajánlatot a : e-mail: gabifuvar@yahoo.com vagy Tel.: +3670 872 5435 +3670 491 1565 elérhetőségeken. Keress Bizalommal!

Feladva:2019-10-01 13:36
Nyíregyháza
30 900 000 Ft
Nyíregyháza, Hímes csendes utcájában nappali
Eladásra kínálok Nyíregyháza , Hímes csendes utcájában téglából épült szigetelt sorházban , 3 szintes 94/130 m2-en kialakított nappali plusz 4 szobás , földszinten terasszal, az első emeleten erkéllyel rendelkező ÉD-i tájolású sorházi lakást , a lakáshoz tartozó garázzsal , 40 m2 saját kertrésszel cca.: 400 m2 közös parkosított kertrésszel együtt. A lakás földszintjén kialakított lakrészt a ház előtt található pihenőkertből lehet megközelíteni a szélfogón keresztül. A nappali első része étkezőnek ad helyet ahonnan a kamrával is rendelkező konyhába juthatunk be . Az étkezőből nyílik a kézmosó és a különálló WC és a tágas nappaliból lépcsőn közelíthető meg az első emelet és a félig fedett kb. 20 m2-es , kertre néző D-i tájolású tarasz. Az első emeleten 3 hálószoba egy fürdőszoba és egy külön álló WC került kialakításra a délre néző szobák előtt az erkélyről lehet a parkosított udvarban gyönyörködni. Az padlástér lakhatóvá (szigetelés , ablakok , fűtés burkolatok) tételével sikerült az eredetileg 94 m2-es lakást plusz egy tágas szobával sikerült cca.: 130 m-esre bővíteni. A lakás összkomfortos , a fűtést hőtárolós energiatakarékos kályhák biztosítják., a hűtésről pedig az emeleten található klímaberendezés gondoskodik. A lakás energiafelhasználása gazdaságos melyet a fogyasztásról kiállított havi számlák igazolják. Az ingatlant további korszerűsítési beruházásokkal dupla komfortossá és modernebbé alakítható, amely tovább növeli a lakás kedvező elhelyezkedéséből (csendes, nyugodt , frekventált környék ) értékét. Az udvaron található a lakáshoz tartozó cca.: 20 m2-es garázs melynek eladási ára 2.000.000,- Ft , de csak a lakással együtt eladó. A lakás eladási ára : 30.900.000,- Ft A garázs eladási ára : 2.000.000,- Ft A lakás és a garázs csak együtt eladó !!! Érdeklődni a + 36 30 9839-036 -os telefonszámon lehet.

Feladva:2019-09-24 13:55
Nyíregyháza
1 Ft
Szakács német állás
282/a. Szakács , segédszakács német állás az Allgäu –ban Jelentkezni legalább A2 német tudással. A szakács fizetése 2.400,-€ bruttó, a segédszakács bére 2.100,-€ bruttó. A munkaidő heti 40 óra, az ételfogyasztás ingyenes, a szállás apartman -ban 250,-€. A bisztró - kávézó egy gyönyörű, Bodensee közeli városban van. RÉSZLETEK: https://www.nemetmunka.hu/szakacs-nemetorszagi-allas/282a-szakacs-segedszakacs-allgau JELENTKEZÉS: (telefonon csak munkanapokon 9,00-17,00-ig) -telefonon 0049 8641 6949 000 (DE) vagy 06 1 920 3433 (HU) -önéletrajz küldésével http://www.nemetmunka.hu/oneletrajz-keszito/ -e-mailben: német nyelvű, fényképes Lebenslauf-val info@nemetmunka.hu Miután megkaptuk az önéletrajzát utána 1-2 napon belül telefonon keressük konkrét állásajánlattal és ha minden rendben van akkor 1-2 héten belül munkába állhat. EXACT Personal UG D-83224 Grassau Német munkaközvetítő cég Bajorországban. A közvetítésért vagy bármiért fizetni nem kell. www.nemetmunka.hu ….és megoldódik!

Feladva:2019-09-12 09:32
Nyíregyháza
1 Ft
Klima, légtechnika szerelő német állás
304. Klíma légtechnika szerelő Stuttgart fölött.Jelentkezni szakmával vagy gyakorlattal, legalább A2 német tudással. Munkabér 2.500 - 3.000,- € bruttó + 12,-€ nettó napidíj. A munkaidő havi 160 óra, a túlórákat a német munkahely kifizeti. A szállás 300-350,- €. RÉSZLETEK: https://www.nemetmunka.hu/epitoipari-nemet-munkak/304-klima-legtechnika-szerelo-stuttgart JELENTKEZÉS: (telefonon csak munkanapokon 9:00-17:00-ig) -önéletrajz küldésével http://www.nemetmunka.hu/oneletrajz-keszito/ -telefonszám: 0049 8641 6949 000 (DE) -e-mailben: német nyelvű, fényképes Lebenslauf-val info@nemetmunka.hu Miután megkaptuk az önéletrajzát utána 1-2 napon belül telefonon keressük konkrét állásajánlattal és ha minden rendben van akkor 1-2 héten belül munkába állhat. EXACT Personal UG D-83224.Grassau Német munkaközvetítő cég Bajorországban. A közvetítésért vagy bármiért fizetni nem kell. www.nemetmunka.hu ….és megoldódik!

Feladva:2019-09-10 15:06
Nyíregyháza
1 Ft
Asztalos német állás
312. Asztalos, ajtó -, ablakgyártó német állás a Bodensee fölött. Szakmunka vagy segédmunka A2 német tudással. A szakmunkás órabér 13,-€ bruttó, a segédmunkás órabér 12,-€ bruttó. A dolgozónak munkaruha, heti 40,-€ adómentes üzemanyagutalvány, ünnepekre 25 % díjazás jár. A munkaidő heti 40 óra. RÉSZLETEK: https://www.nemetmunka.hu/epitoipari-nemet-munkak/312-asztalos-a-bodensee-folott JELENTKEZÉS: (telefonon csak munkanapokon 9:00-17:00-ig) -önéletrajz küldésével http://www.nemetmunka.hu/oneletrajz-keszito/ -telefonszám: 0049 8641 6949 000 (DE) -e-mailben: német nyelvű, fényképes Lebenslauf-val info@nemetmunka.hu Miután megkaptuk az önéletrajzát utána 1-2 napon belül telefonon keressük konkrét állásajánlattal és ha minden rendben van akkor 1-2 héten belül munkába állhat. EXACT Personal UG D-83224.Grassau Német munkaközvetítő cég Bajorországban. A közvetítésért vagy bármiért fizetni nem kell. www.nemetmunka.hu ….és megoldódik!

Feladva:2019-06-13 12:30
Nyíregyháza
265 000 Ft
RAKTÁROS ÉS TARGONCAVEZETŐ ÁLLÁS / GYÁL, BUD
RAKTÁROS ÉS TARGONCAVEZETŐ ÁLLÁS Munkavégzés helye: Gyál. Vidékieknek ingyen szállás Budapesten. Előleg-lehetőség. Hazautazás támogatása. Raktáros Alapbér: br. 225000 Ft/hó + műszakpótlék. Targoncavezető Alapbér: br. 265000 Ft/hó+ műszakpótlék. /3313- as jogosítvánnyal betölthető/ Targoncavezetői jogosítvány megszerzésének lehetősége cégen belül. 3 műszak, 8 órás munkaidő. Túlóra-lehetőség. Hölgyek és Urak jelentkezését is várjuk. Jelentkezni a 06 30 473 70 76- os telefonszámon lehet.

Feladva:2019-04-04 16:12
Nyíregyháza
0 Ft
Ajánlat Ingatlan Közvetitőknek!
Tisztelt:Ingatlan közvetitő! A használt és új lakások tulajdonosaik mindig keresik a legjobb lakás vásárlási és értékesítési megoldásokat! Az ingatlanközvetítők feladataik ellátásához saját ingatlan közvetitői weboldalt kérhetnek egyszeri díjas vagy havi díjas konstrukcióban. Tisztelettel:Bálint Ferenc

Feladva:2019-03-27 14:13
Nyíregyháza
0 Ft
Hogyan tedd sikeressé a vállalkozásodat.
Szeretnél sikeres vállalkozást kiépíteni? Jó lenne minél több új vevőt elérni? Szeretnéd ha közismertté válnál? Ha a válaszod igen,itt az idő,hogy megismerd egyedülálló módszereinket!

Feladva:2019-03-27 05:24
Nyíregyháza
0 Ft
Céges Radar

Feladva:2019-03-25 20:47
Nyíregyháza
68 000 Ft
Lila színú Shar-pei kiskutya
Shar-pei kiskutya. Ivarát tekintve: Kan Színe: Lila Fajtajellege: SHAR PEI Kora: 8 hetes. Oltva: 1x Féregtelenítve: 4x Súlya: 5,6kg Ár: 68000Ft Helyileg: Hajdú-Bihar megye, Balmazújváros. Telefon: +36 20 9339032 e-mail: interpeter@citromail.hu

Feladva:2019-03-22 19:26
Nyíregyháza
0 Ft
Ingatlan Radar
Tisztelt:Ingatlan tulajdonos Szeretné minél hamarabb eladni ingatlanját? Az Ingatlan Radaron,rövid időn belül,rátalálnak az érdeklődők vevők. Így hamarabb sikerül,eladnia az ingatlanját. Adja fel ingatlan hirdetését weboldalunkon,hogy minél hamarabb el tudja adni az ingatlanját. Üdvözlettel:Bálint Ferenc

Feladva:2019-02-24 22:17
Nyíregyháza
0 Ft
Otthon végezhető munka
Sziasztok! Több évtizede sikeresen működő kereskedelmi vállalat, az online piacának a fejlesztéséhez reklám terjesztő partnereket keres, otthoni internetes munkára. A munka kizárólag különböző hirdetések és reklámok kezelése, egyszerű, könnyen betanulható. Heti 6 – 10 óra ráfordítással akár egy teljes értékű havi jövedelmet érhetsz el! Ha felkeltettem érdeklődésedet, EMAILBAN írj nekem! Egy web áruház csoportnak dolgozom, online hirdetések kezelése a feladat. Értékesítést nem végzünk, viszont a tevékenységünkkel forgalmat generálunk, amiért jól megfizetnek minket, illetve téged is, ha velünk tartasz. jobb lenne, ha beszélni tudnánk, akár online, hogy megmutassam neked az egészet, a web áruházat, a munka technikai részleteit, a jutalékokat…Egy nagyon jó minőségű web konferencia teremben tudunk beszélni, ott képekben is látni fogod majd a munka technikai részleteit.

Feladva:2019-02-08 12:09
Nyíregyháza
1 Ft
INGYENESEN LETÖLTHETŐ PDF MLM-ESEKNEK
Ha nehezen épül hálózatod,akkor töltsd le ezt az ingyenes dokumentumot, mert benne van pár jó tanács, ami elengedhetetlen a sikered eléréséhez. Nem kerül semmibe,vedd el a példányod,és tanulmányozd. Kattints az alábbi linkre és szerezd meg az ingyenes anyagot: https://bit.ly/2SrmE7A

Feladva:2018-12-18 17:47
Nyíregyháza
0 Ft
Man Tomasovszki András
Érdekel, hogy lehet sétálással pénzt keresni? FOGD MUNKÁRA A MOBILOD, MÍG TE A NAPI TEENDŐIDET VÉGZED! Nincs más teendőd, mint egy alkalmazással zsebre vágni a mobilod és a mindennapi mozgással bevételre szert tenni! Vagy össze sétálni a fa alá a karácsonyi ajándékot! https://sweatcoinapp.uk/sms/man424760 Letöltés okos telefonra kattints rá Google play-Sweatcoin Pays You To Get Fit app telepítés!

Feladva:2018-12-02 07:14
Nyíregyháza
0 Ft
Sun money
Keres pénzt a nap nak az energiájából

Feladva:2018-11-13 11:18
Nyíregyháza
19 000 000 Ft
Kálmánházán idilli családi ház eladó
Eladóvá vált egy két szintes összkomfortos családi ház, csak beépített bútorokkal. A ház alapterülete: 120 m2. A felső szinten 2 szoba, 1 mosókonyha, gardrób, fürdőszoba wc+zuhanyzó+fürdőkád található. Az alsó szinten található egy előszoba, közlekedő, kazánház (külön bejárattal, de a házból is megközelíthető) konyha, wc, kamra, étkező és nappali egyben. A házhoz tartozik egy terasz is. Kis kerttel, szalonna és grill sütővel, külön 2 beállásos garázzsal és raktárral, az udvar térkövezett. Az udvaron található még egy tűzifa tároló is. A ház gázfűtéses, de be van szerelve vegyes tüzelésű kazánnal, emellett a nappaliban van egy nagy kandalló is. 2015-ben teljeskörűen fel lett újítva.

Feladva:2018-10-19 18:03
Nyíregyháza
20 800 000 Ft
Nyíregyházán Tulajdonostól 3 szoba+nappali fel
Nyíregyháza, a Debreceni út közelében felújított családi ház TULAJDONOSTÓL KÖLTÖZÉS MIATT SÜRGŐSEN eladó. Buszmegállók, élelmiszerboltok 200 méter távolságra elérhetőek. A szépen parkosított saroktelek nagysága 611 nm, két utcára nyíló bejárattal. A ház nagysága 108 nm. Található benne 3 szoba+nappali, közlekedő, fürdő+wc, wc+mosókonyha, konyha, kazánház. 2 db garázs van. Az egyik garázs 25 nm, szerelőaknás, fűtött, igény szerint vizesblokk is kialakítható benne, mert a víz be van vezetve. A másik garázs egy 3*5 méteres BOMSTAL színes fém mobilgarázs, mely igény szerint bárhova elhelyezhető. A ház folyamatosan karbantartott, felújításokon ment át. Minden nyílászáró 5-7 légkamrás műanyagra van cserélve, redőnnyel és alukeretes szúnyoghálóval ellátott. 2017-ben a víz- és szennyvízhálózat teljes cseréje történt. A fürdőszoba+wc illetve wc+mosókonyha is ekkor lett teljesen újonnan megcsinálva igényes anyagokat használva. pl RAVAK Formy 02 kád, PORTA dekorfólás ajtók stb. 2017-ben modern kombi kondenzációs kazán lett felszerelve, mely 5 évig garanciás és a meleg vizet is szolgáltatja. A meleg víz új Ariston bojlerből is nyerhető. A fűtés vegyes tüzelésű kazánról is gazdaságosan üzemeltethető tetszés szerint. Udvaron található még kb. 15 nm szerszámos és fatároló, fúrott kút, homokozó, kerti filagória mely 2016-ban kapott új zsindelyes tetőt, szalonnasütő és fa gyermek játszóház hintával. A ház ideális otthon családok számára. Tel: +3630/933-73-85 INGATLANKÖZVETÍTŐ KÉREM NE HÍVJON!

Feladva:2018-10-17 09:21
Nyíregyháza
17 000 000 Ft
Eladó ház Tiszavasváriban
Eladóvá vált Tiszavasváriban, a Gyár úton 1987-ben épült,három szintes , kertes családi ház. Az alsó szinten található 3 helység, 1 műhely és egy garázs(amiben szerelő akna található) A középső szinten konyha , spájz, étkező , 1 szoba , 1 nappali és zuhanyzó van. A felső szinten 2 szoba, egy wc , 1 fürdőszoba és 2 padlástér található. Az udvarhoz tartozik egy kisebb kert , 1 pince, 1 műhely és 2 melléképület. Gáz-cirkó és vegyes tüzelésű kazán van. A ház előnye az is, hogy a bölcsőde, óvoda, játszótér, orvosirendelő pár percre találhatóak.

Feladva:2018-09-25 08:54
Nyíregyháza
29 900 000 Ft
Amerikai tipusu családi ház
Eladó egy fantasztikus 124 m2-es családi ház a Nyírszőlősben HELY: Nyíregyháza - Nyírszőlős MÉRET: 124 m2 (ebből 20 m2 garázs), telek: 3379 m2 Építés: 2007 FŰTÉS: gáz cirkó, szobákban radiátor fűtés, a többi helyiségben padlófűtés AZ INGATLAN Felépítése: Tégla (Poroterm 38), szigetelt (5cm), műanyag nyílászárók redőnnyel, Bramach tető, betonfödém alul felül szigeteléssel, Hörmann garázskapu, kovácsoltvas kerítés, térkövezett és parkosított udvar HELYISÉGEK: Nappali, konyha-étkező, 3 szoba, hatalmas fedett terasz (16 m2), fürdőszoba, WC, kamra, mosószoba (WC-vel és kézmosóval), pince 23 m2, garázs 20 m2, közlekedő EGYÉB: jó közlekedés, Nyíregyháza közelsége, kertvárosi környezet

Feladva:2018-09-16 21:56
Nyíregyháza
11 990 000 Ft
Azonnal költözhető 2 szobás lakás a Fazekas J
Nyíregyháza- Örökösföld, Fazekas János téren 51 nm-es, 2 szobás, 5. emeleti lakás eladó. Az ingatlan Nyugati tájolású, a szobák külön bejáratúak, a wc és a fürdőszoba egy helyiségben található. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal van ellátva, mért távfűtéses. A lakás azonnal birtokba vehető, kiürített állapotban van, tehermentes. A konyhabútor, és a tűzhely a vételár részét képezi. Hívjon, tekintse meg, hisz ez egy alkalmi vétel!

Feladva:2018-09-01 12:30
Nyíregyháza
5 000 Ft
Női téli kabát
Női téli hosszitott kabát méretprobléma miatt eladó xles méretű

Feladva:2018-08-28 15:10
Nyíregyháza
400 000 Ft
ingatlanértékesítő
Ön egy szép helynek látja a világot, ahol öröm élni? Olyan beállítottságú ember, aki panasz helyett a megoldáson gondolkodik?  Alaptulajdonsága a lendület, a tettrekészség, és könnyedén teremt kapcsolatot az emberekkel?  Hisz abban, hogy a szorgalom és a befektetett idő arányában mindenki megtalálja azt a munkát, amiben kiteljesedhet, és úgy dolgozhat önállóan, hogy mindenben számíthat egy segítő, fiatalos, tapasztalt csapat segítségére is? Legyen az ingatlanszakma kiválósága nálunk, emelkedjen ki a tömegből, legyen az OTP Ingatlanpont értékesítője. Olyan munkatársat keresünk, aki munkájára és megjelenésére igényes, pontos és precíz, szereti a kihívásokat és a sokszínű, érdekes feladatokat. Aki új ügyfeleket keres, szerződést köt, és segíti az ingatlant eladók és a vásárolni szándékozók egymásra találását, majd adminisztrálja az elvégzett munkát. Ha ön fiatal, vagy fiatalos gondolkodású, életigenlő, elhivatott, ha tud és akar sokat dolgozni és ennek arányában sok pénzt keresni, ragadja meg a lehetőséget most! Építsen karriert az OTP Ingatlanpontnál! Nálunk a diploma nem feltétel, a munka elvégzéséhez egy érettségi bizonyítvány is elegendő. Ami elengedhetetlen az az energikus és határozott fellépés, a megbízhatóság és az elhivatottság. Ha úgy érzi, hogy ezek éppen az ön jellemvonásai, jelentkezzen önéletrajzával, motivációs levelével elérhetőségeinken. Örömmel vennénk rövid, bemutatkozó videóját is, hogy könnyebben képet alkothassunk önről. Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető Tel : 06-30- 851 1539 e-mail: czibi.zoltan@otpip.hu

Feladva:2018-08-19 14:00
Nyíregyháza
2 750 000 Ft
Hyundai
2013-as évjárat,benzines,1.396cm3

Feladva:2018-08-14 07:33
Nyíregyháza
75 000 000 Ft
Tesco mögötti lakóparkban modern ház eladó!
Nyíregyháza frekventált lakóparkjában, a Tesco mögötti lakóparkban eladásra kínálunk egy 2009-ben épült, szintes kitűnő állapotú 182 m2-es családi házat. A minden igényt kielégítő ház alsó szintjén található egy vendégszoba, zuhanyzós fürdőszoba, amerikai típusú nappali, étkező, konyha, kamrával, külön wc-vel, az emeleten 4 hálószoba, 2 erkéllyel, kádas fürdőszoba, mosókonyha és egy wc található. Fűtése gáz cirkó (padló, radiátor) illetve egy nappaliban található kandallóval biztosított. Fa hatású műanyag nyílászárók vannak redőnnyel és szúnyoghálóval, igényes belső kialakítás és modern burkolatok jellemzik a házat, klímával és riasztóval felszerelt. A nappaliból egy 50 m2-es terasz nyílik, a kert gyönyörűen parkosított, kerti tárolóval, egy kisebb játszótérrel, csobogóval és grillsarokkal. Az öntözést fúrt kút és öntözőrendszer biztosítja. Irodai azonosító: 7796

Feladva:2018-07-13 06:36
Nyíregyháza
30 000 Ft
Modell munkához fotóanyag készítést vállalok
A fotóanyag készítéshez ruhákat tudok biztosítani, valamint igény esetén a felkészítést is vállalom, ha szeretnél érvényesülni a Modell munkavégzés területén. Jelentkezéshez, fotó és az elérhetőség fontos, amit kérünk elküldeni e-mailen.

Feladva:2018-07-11 21:30
Nyíregyháza
42 000 Ft
Samsung s6
Samsung s6 fűgetlen 32GB űvegfolia a kijezon szep allapotba csere is erdekel iphone 6

Feladva:2018-07-08 13:22
Nyíregyháza
980 000 Ft
VW SHARAN 1.9 PD TDI HIGHLINE 7 SZEMÉLYES! MEGKÍ
VOLKSWAGEN SHARAN 1.9 PD TDI Highline 7 személyes!MEGKÍMÉLT ROHADÁSMENTES!DIGIT KLÍMA! Irányár: 980000ft Évjárat: 2001 Állapot: Megkímélt rohadásmentes Kivitel: Egyterű Km.: 258000 km Szállítható személyek: 7 fő Sebességváltó: Manuális ( 6 fokozatú ) Üzemanyag: Dízel Műszaki: 2019/3 *Érvényes magyar okmányokkal! Dízel, 2001, 1 896 cm3, 85 kW, 116 LE, Kitűnő motorral megkímélt állapotban mind esztétikailag mind szerkezetileg! Azonnal használatba vehető mert napi használatban volt és szervizelve is folyamatosan!Kulturált utastér,jó futómű nem eszi az olajat nem kopog nem zörög,nincs szétrohadva,de ne szalonautót várjon senki!! Ülésmagasság állítás,kikapcsolható légzsák,oldallégzsák,vezető és utas oldali légzsák,térdlégzsák,állítható kormány,fedélzeti komputer, ABS,ASR,centrálzár,szervokormány,ködlámpa, elektromos ablakok,fűthető tükör,könnyűfém felni,színezett üveg,vonóhorog,CD-s rádió,USB csatlakozó!Igazi családi autó alacsony fogyasztással nagyon megbízható motorral!Telefonos egyeztetés után személyesen is megtekinthető Nyíregyházán! Amennyiben Vasárnap érnél rá úgy egyeztetés alapján megoldható vasárnap is! Helyben kipróbálható azonnal adásvételivel elvihető. Érdeklődni ezen a Telefonszám: +36703560587

Feladva:2018-07-06 11:04
Nyíregyháza
219 000 Ft
OPEL ASTRA F CARAVAN 1.4 LIGHT! EXTRA AJÁNLAT A H
Benzin, 1997, 1 389 cm3, 44 kW, 60 LE, Jó műszaki állapot! 1,5 motor 8 szelepes kivitel ami füstmentes! Jó futóművel és jó szerkezeti állapotban.Utastér kulturált nincs szétszedve!Egy alacsony fogyasztású autó megbízhatósággal egybekötve! Az ár irányár! Helyben kipróbálható azonnal adásvételivel elvihető. Amennyiben a leendő vásárló telefonos egyeztetés után pár órával készpénzben megvásárolja az autót úgy az ár fixen 195.000ft! Fontos ,hogy ez pár óráig érvényes! Érdeklődni ezen a Telefonszám: +36703560587

Feladva:2018-07-05 22:18
Nyíregyháza
5 000 Ft
Online munka
Vezetőket keresek csapatomba Feladat: termékek ajánlása, vásárlói közösség építése, munkatársak segítése. Kötetlen munka! Légy egy szuper csapat tagja és egészítsd ki jövedelmedet.

Feladva:2018-07-03 19:40
Nyíregyháza
850 000 Ft
ladó használt Suzuki Ignis, kevés kilométerrel
Eladó szeretett, megbízható Ignisem , mely 2006-os gyártmány. Kevés kilométerrel. (93 ezer)

Feladva:2018-07-03 17:07
Nyíregyháza
2 800 000 Ft
Kertes családi ház eladó!
Kertes családi ház eladó Tiszavasváriban Fehértói út 11.sz.alatt. két szoba konyha fürdőszoba folyosó spàjz . A ház 50nm. a telek 1400nm. Gázkonvektor és két cserépkályha van benne. Közművesîtett utca. Kizárólag kp. .

Feladva:2018-06-23 21:47
Nyíregyháza
25 000 000 Ft
Eladó lakás
Eladó Nyíregyházán tégla építésű 75 m2-es lakás, csendes környezetben, mégis a belvároshoz közel, bútorozatlanul (kivétel a beépített konyhaszekrény). A lakás belső szintes, konyha-étkező-nappali egy légtér, plusz fürdőszoba és gyerekszoba. A felső szinten hálószoba, gardróbbal és zuhanyzó kabinos fürdőszoba. Alsó szint járólapos padlófűtéssel, felső szint laminált parkettás radiátoros fűtéssel. Fűtés típusa egyedi gázfűtés. Zárt belső udvara van játszótérrel. Ár: 25.000.000 Ft. Érdeklődni telefonon hétköznap 17:00 után vagy hétvégén. +36-30/860-6677

Feladva:2018-06-06 22:23
Nyíregyháza
100 000 Ft
Képviselői munka
ONLINE munkára, keresek képviselőket  napi használati cikkeket forgalmazó multi céghez.  Elérhető jövedelem napi 2 ezer – 20 ezer Ft.  Befektetés nincs.  Feltételek: 18 év feletti életkor, napi 2-5 óra szabadidő

Feladva:2018-06-03 09:32
Nyíregyháza
0 Ft
ancsusz555
Üdvözöllek!. Ha szeretnéd hogy minden hónapban meg érkezzen a jövedelmed, és ne kelljen bonyolult rendszerekben regisztrálnod. Akkor lépj velem kapcsolatba, megmutatom! bit.ly/2LCPbAU www.netrend.ws/ferrari?ref=ancsusz555 Itt regisztálhatsz,ha megnézted a videót.

Feladva:2018-05-30 12:54
Nyíregyháza
15 000 Ft
Eladò újszerű S-es Sugarbird ruha
Kihasználatlanság miatt eladó újszerű, gyönyörű sugarbird márkájú ruhám. Eredeti ára 27000 volt. Kétszer volt rajtam, megkímélt!

Feladva:2018-05-13 10:32
Nyíregyháza
150 000 Ft
Pénzügyi Tanácsadó Munka /Rugalmas munkaidő /Kiemelt pénzkeresés
Szeretnél pénzt keresni? Szép ruhába, tiszta környezetben ? - Gyerek nem akadály,nekem is van 2 ! - Kötetlen/rugalmas munkaidő NYÍREGYHÁZÁN! Versenyképes Jövedelem ! Munka arányos fizetés! Otthon ülés = 0ft 😂 Pénzügyi Tanácsadói Csoportba Vezető Cégcsoporthoz keresek munkatársakat.. (Tapasztalat előny -fundamenta,-provident, bank) Feltétel: - Minimum érettségi /Diploma előny - Gépkocsi -jogsi - Jó kommunikációs készség Önéletrajzot a : viktoria.kindrusz-zsiros@allianztanacsado.hu email címre várom

Feladva:2018-03-09 10:30
Nyíregyháza
150 000 Ft
Iker szállító tricikli
Eladó egy nagyon keveset használt iker szállító tricikli, dönthető gyerekülésekkel. Szállítás megegyezés szerint lehetséges. Postázás nem vállalok.

Feladva:2018-01-18 10:10
Nyíregyháza
170 000 Ft
Iphone 7 32 GB
Iphone 7 32 GB ezüst, független, gyári állapotban (fólia rajta), minden tartozéka bontatlan állapotban! 1 éves garancia ha regisztrálod az apple oldalon!

Feladva:2018-01-17 10:13
Nyíregyháza
27 990 000 Ft
Újszerű állapotú szigetelt családiház nagy műhellyel nagy telekkel eladó
Tipp-topp családi ház, ahol minden a helyén van és minden tökéletesen működik, ebbe tényleg csak be kell költözni. A házban két nappali is van, egyik a konyhával egy légtérben a másik külön központi részen, amit a 3 szoba vesz körül. Az udvar felőli teraszra kijárható nappaliban, akár az alvókat nem zavarva lehet ténykedni. Az ingatlan megosztott hatalmas telekkel rendelkezik, amely benne van az árban és mivel szorgalmi út van az utcáról, ezért másik két telket is el lehet adni belőle, amelyek teljesen üresen állnak és kerítés van körben. A ház és a nagy 140 nm-es egy légterű műhely egy HRSZ számon van, amely alkalmas vállalkozásra is. A ház B38-as téglából épült 2000-ben és 5cm-es drájvit szigetelés van rajta. A teljes ház légkondícionált és hűtés-fűtésre is alkalmas, így ezzel együtt háromféle fűtése van a gázcirkó mellett még egy vegyestüzelésű kazán is van. A rendszerben nagy puffer tartály növeli a hatékonyságát a központi fűtésnek. A padlás félig kész, leszigetelt padlóval és tetővel, amely portalan és csak a burkolatokat kell feltenni. Az udvaron egy kerti tó is van aranyhalacskákkal és parkosított tiszta bejáró van díszfákkal. A riasztó az házfalat is védi infra érzékelőkkel. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon és nézze meg. Hiv.szám:17701376

Feladva:2018-01-17 09:33
Nyíregyháza
22 900 000 Ft
Teljesen felújított alacsony rezsijű 5 szobás családi-ház eladó
Nyíregyháza, Borbányán, jó környéken  eladó ez a három szintes családiház. A szuterénben 4 autó is elfér a kétoldali garázsajtónak is köszönhetően. A fűtése  gázcirkó és vegyestüzelésű kazán együttes megoldásával történik. Mindkettőre rásegít egy modern puffer tartály, amellyel sokkal gazdaságosabb a fűtés. A 10 cm-es szigetelésnek és a műanyag ablakoknak köszönhetően alacsony a rezsiköltsége a többi hasonló méretű házhoz képest. A földszinten nagy konyha és étkező, nagy nappali és abból nyíló két nagyobb szoba . A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólappal burkolt. Az emeleten két kisebb szoba egy nagy nappali és külön konyha+étkező mellett egy fürdőszoba+WC egyben található. Nagyon jó lehetőség nagyobb család részére, akár két generációnak is. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon. Hiv.szám:17701412

Feladva:2018-01-17 09:20
Nyíregyháza
18 999 000 Ft
Belvárosban a piros házban egy felső szinti 3 szobás lakás eladó
Eladó ez az abszolut belvárosi lakás az ismert piros házban. A legfelső szint előnyeivel rendelkező ingatlan 3 szobával és nagy konyha étkezővel rendelkezik, egy fürdő és külön WC-vel. A terasz is nagy méretű és a csendes parkolóra néz. A zajos belvárosnak egy csendes, nyugalmas remek állapotban lévő lakása ez. A műanyag ablakok és a szigetelésnek köszönhetően a nagy lakás olcsó rezsivel fentartható. Egyik szobája egybe lett nyitva a közlekedővel, így egy nagyobb tér nyílt meg és innen egy kis hálószoba is leválasztásra került az erkély oldalán. A lakás rendelkezik nagyobb saját tárolóval is és közös tárolóban is van lehetőség pakolni. Az ár irányár, tegyen ajánlatot alku van benne. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, akkor hívjon bizalommal. Hiv.szám: 17701428

Feladva:2017-12-28 18:23
Nyíregyháza
45 000 000 Ft
Kiváló befektetési lehetőség Nyírszőlős kedvelt részén!
Nyíregyháza-Nyírszőlős kedvelt részén, főútvonal közelében eladó egy szintes jó állapotban lévő vegyes funkciójú ingatlan, melyben több üzlethelyiség, illetve felső szintjén lakórész került kialakításra.  Az alsó szint 306 nm+garázsok és tárolók. A felső szint 255 nm-es. A telek 1500 nm, ahol több autó is kényelmesen tud parkolni, valamint az épület mögött található 3 nagyméretű garázs is. A buszmegálló 50 m-re található az épülettől, a közlekedés kiváló. Az épületben a nyílászárók hőszigeteltek, a fűtés gázcirkó, a földszinten radiátorokkal, az emeleten pedig padlófűtés van. Az ingatlan elhelyezkedése és elosztása miatt ideális lehet bármilyen családi vállalkozás számára, vagy akár több generációs lakásnak is. Hívjon, s tekintse meg minél előbb!

Feladva:2017-12-27 20:07
Nyíregyháza
1 650 000 Ft
Mercedes sprinter Billencs
Elado egy ujjonan épittetet billenös mercedes sprinter saját célra csináltatot minden része kifogástalan nagyobra váltás miat elado

Feladva:2017-12-27 13:24
Nyíregyháza
650 000 Ft
Ford fiesta eladó
Eladó Ford fiesta normál állapotban napi használatból.Utazás miatt.

Feladva:2017-12-27 11:48
Nyíregyháza
8 000 Ft
Bakancs
Eladó új olasz 44-es bakancs.

Feladva:2017-12-21 16:49
Nyíregyháza
45 000 Ft
Szekrénysor
Szekrénysor eladó.Sajnos szállításban nem tudok segíteni.

Feladva:2017-12-11 11:18
Nyíregyháza
10 200 000 Ft
Nyíregyházán Érkertben társasházi lakás eladó
- 1964-ben téglából épült Társasház második emeletén helyezkedik el ez az 51 nm-es lakás. - Fűtése Gáz konvektor. - Nyílászárói hőszigetelt műanyag, melyekre redőny került felszerelésre. - A lakás francia erkélyes - Fényviszonyok jók. - A lépcsőház zárt. - Nézet utcára. - 3 szoba, konyha , fürdőszoba, spájz került kialakításra. - Burkolatok a szobákban fa parketta, mindenhol máshol járólap. - Melegvíz ellátást jelenleg villanybojler biztosítja, de lehetőség van gázkazán beüzemelésére is. - Kéménye megfelel a legújabb előírásoknak. - A lakásban éjszakai áram használatára is van lehetőség - Infrastruktúrák jók. Közelben óvoda, iskola, buszmegálló, vasútállomás, bolt. - Ingatlan megtekinthetősége telefonos egyeztetés után hétvégén lehetséges. Ideális választás, fiatalok, kisebb családok számára. A lakás adottságai miatt a rezsi alacsonyan tartható.

Feladva:2017-12-11 11:15
Nyíregyháza
13 900 000 Ft
Nyíregyháza csendes részén társasházi lakás eladó
A Társasházi lakás az Ószőlő utcában található. 10 emeletes társasház 3. emeletén. Építési módja Panel. Lakótér területe 55 nm. Fűtése távhő , egyedi mérővel. Nyílászárói hőszigetelt műanyagok. Ingatlan állapota jó. Parkolási lehetőség az utcán. Tájolása É -Ny fekvésű. Lépcsőház zárt. Lift , tároló van! 2015-ben felújításon esett át. Infrastruktúrák jók. Belmagassága 270 cm. Közös költség 6.000,- ft / hó Fenntartási költség a téli időszakban 25.000/hó Maradó ingóságok megbeszélés tárgyát képezik.

Feladva:2017-12-08 14:18
Nyíregyháza
26 000 000 Ft
Oktatási központ, Iroda kedvezményesen eladó!
Nyíregyházán, a Mező utcán (a Körúton), 166 m2-es, 5 helyiségből álló Oktatási Központ teljes berendezéssel eladó! Földszinti, téglaépítésű, gázfűtéses, jó megközelítésű, csendes, világos, kertkapcsolatos! Két különálló egység, külön is eladó! (116 m2, 50 m2) Az oktatáson kívül jól használható irodának, műhelynek, szolgáltató, kereskedelmi NYUGDÍJAS SZÖVETKEZETI tevékenységekre is! (Céggel együtt is eladó!) Ár: 26.000.000 Ft.

Feladva:2017-12-02 16:27
Nyíregyháza
900 Ft
Diákmunka Nyíregyháza Tesco, Spar
Diákmunka- Nappali- délelőtti árufeltöltés nagyáruházban! Kedves Diákok ! Délelőtti árfeltöltésre lehet jelentkezni, nagyáruházban lévő munkára. Tesco, vagy SPAR. Feltételek: -nappali vagy passzív hallgatói diák jogviszony -egészségügyi kiskönyv, tüdőszűrő, (vagy folyamatban lévő) -16.életév betöltése. Jelentkezni telefonon, vagy SMS, VIBER üzenetben, név életkor, és város megnevezéssel. 202998380- (Csilla) kelet.multijob@gmail.com

Feladva:2017-11-28 00:14
Nyíregyháza
27 500 000 Ft
Nyíregyháza kiemelt övezetében, a sóstói erdőhöz közel, eladó egy 151 m2 -es családi ház
Nyíregyháza kiemelt övezetében, a Korányi-kertvárosban eladó egy Kelet-Nyugati tájolású, napfényes, tetőtér beépítésű, műanyag nyílászárós, 151 m2 -es, családi ház, melyben 4 szoba, nappali, konyha, fürdőszobák, WC-k, kamra, kazánház, szélfogó, tárolók és egy 10 m2-es erkély, valamint egy francia erkély kapott helyet. A szobák laminált padlóval és parkettával, a nappali és a többi helyiség járólappal burkolt, a konyha PVC. –vel, 1 szobában betonaljzat van, burkolást még nem kapott. Az egyik fürdőszoba és WC, a földszinten, másik a tetőtérben található. A családi ház, teljesen alápincézett, mérete 100 m2, ebből, 35 m2 a  garázs, melyben 3 autó kényelmesen parkolhat.. Falazata kazincbarcikai szilikát, a tető fedése bramac tetőcserép. Fűtését gázkazán biztosítja, de lehetőség van vegyes tüzelésre is. A telek mérete 460 m2. A közlekedés kitűnő, a sóstói erdő közelsége kellemes klímát és kikapcsolódási lehetőséget biztosít! Kiváló ár-érték arány! Hívjon bizalommal és tekintse meg! Ügyfeleink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Feladva:2017-11-27 09:55
Nyíregyháza
11 900 000 Ft
Eladó lakás Nyíregyházán
Nyíregyházán eladásra kínálok egy saját tulajdonú,bútorozott 51 nm-es nagy erkélyes lakást, amely a Stadion utcán található. Az ingatlan szigetelt, tégla falazatú, műanyag nyílászárókkal ellátott, a csendes, tiszta társasház harmadik emeletén helyezkedik el.Kialakításra került benne 2 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, közlekedő, erkély, külön bejáratú pince is tartozik a lakáshoz. A keleti fekvésű lakás fűtését távhő biztosítja. A szigetelés és a nyílászárók cseréje teljes mértékben ki van fizetve, így az nem terheli a közös költséget Parkolás a ház előtti udvarban könnyen és díjmentesen megoldható. Közelben iskola, egyetem, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, bolt található. Buszmegállók pár perc sétára vannak,ahonnan gyorsan elérhető a belváros. A lakás berendezéssel együtt azonnal költözhető. Ha jó helyen lévő ingatlant szeretne hívjon bizalommal! Irányár: 11.900.000 Ft

Feladva:2017-11-23 21:54
Nyíregyháza
17 000 000 Ft
Eladó a belvárosban 69 m2-es irodaként, üzlethelyiségként és lakásként is használható ing
Nyíregyház belvárosában, a Korzótól 5 perc sétára, eladó egy nyugati fekvésű, 69 m2 –es 2 szoba, konyha, fürdőszoba + WC, közlekedő helyiségekből álló, irodaként bejegyzett, de lakásként és üzlethelyiségként is használható ingatlan, amely lakássá is átminősíthető. Az átminősítés igen kedvező áron történik . Elhelyezkedését tekintve, félszuterén. Minden helyiség járólappal burkolt, a fűtést és a melegvíz ellátást gáz kombi kazán biztosítja. A műanyag nyílászárók szalag függönnyel ellátottak. A fürdőszobában és konyhában kiépített szellőző berendezés van. Az épület szigetelt .A kapu, amelyen az udvarba lehet bejutni, távirányítós. Az udvari parkolóhely az árban. Hívjon bizalommal, ügyfeleink részére minden szolgáltatásunk ingyenes.

Feladva:2017-11-23 21:30
Nyíregyháza
22 500 000 Ft
Igényes kialakítású lakás a Pazonyi téren
Pazonyi téren eladó  3 szoba, konyha-étkező, nappali, fürdő, wc, spájz, erkély, télikert. helyiségekből álló bruttó 132 m2 –es, délnyugati fekvésű, igényes kialakítású lakás, amelyhez saját és közös tároló is tartozik. Az épületben diszpécser szolgálat és kamera rendszer működik, szigetelt és  liftes. A télikert 25 m2, az erkély 20 m2-es. A szobák lakozott parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is található. A lakásban 4 csöves fan-coil rendszerű fűtés/hűtés rendszer működik. Minden díjfizetés a tényleges fogyasztás alapján történik. Zárt udvar, játszótérrel. Az épület alatt teremgarázs található, amelyben bérelhető, vagy vásárolható parkolóhely.  Vevőink részére minden szolgáltatásunk díjmentes. Hívjon bizalommal!

Feladva:2017-11-23 14:34
Nyíregyháza
10 000 000 Ft
Eladó telek lakható házzal
2000 m2-es telek, 27,5 m széles utcafront, 30 % beépíthetőség. Aszfaltos út, buszforduló 5 percre. Csendes övezet.

Feladva:2017-11-20 22:51
Nyíregyháza
29 900 000 Ft
Nyíregyháza Ságvári- kertváros 165 nm-es családi ház eladó.
Eladó Nyíregyházán Ságvári-kertvárosi, igényesen kialakított 165 nm-es, két külön bejárattal rendelkező családi ház, mely 362 nm-es telken helyezkedik el. A szigetelt, téglaszerkezetű, klímás ingatlant gyönyörű tágas terek teszik hangulatossá. Az alsó szinten 4 szoba, konyha+étkező, két nagy fürdőszoba, előtér, közlekedő, terasz, az emeleten 2 szoba, zuhanyzó+WC, közlekedő lett kialakítva. A ház alatt egy 70 nm-es burkolt, fűtéssel, ipari árammal ellátott, rendezett pince van, mely tárolásra, barkácsolásra, akár irodának rendelőnek is alkalmas lehet. Fűtését gázcirkó, illetve kandalló biztosítja. Az udvaron 2 zárt garázs, 1 fedett gépkocsibeálló, kemence, külön helyiségben egy 6 személyes jakuzzi található. A vételár részét képezi a beépített gépesített spanyol konyha és a tetőtér beépített bútorzata. Amennyiben a kiválasztott ingatlant, hitellel vagy lízinggel kívánja megvásárolni, díjmentes és teljes körű hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem Önt. Vegye igénybe az Otthonteremtési kamattámogatott hitel lehetőséget!

Feladva:2017-11-20 22:38
Nyíregyháza
21 500 000 Ft
Nyíregyháza belváros 75 nm-es lakás garázzsal eladó
Nyíregyházán Korzó közelében első emeleti 75 nm-es lakás garázzsal együtt eladó. A kétszintes társasházban 3 szoba, konyha, étkező, közlekedő, gardrób, fürdőszoba, WC, erkély található. A szobákat parketta, a többi helyiséget járólap borítja. A téglaépítésű, műanyag nyílászáróval felszerelt ingatlan fűtését gázcirkó biztosítja. A lakáshoz tartozik egy 15 nm-es tároló és egy 22 nm-es garázs, amely a vételár részét képezi. Az ingatlan garázs nélkül is megvásárolható.Parkolásra a társasház belső udvarán is van lehetőség. Amennyiben a kiválasztott ingatlant, hitellel vagy lízinggel kívánja megvásárolni, díjmentes és teljes körű hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem Önt. Vegye igénybe az Otthonteremtési kamattámogatott hitel lehetőséget!

Feladva:2017-11-20 22:37
Nyíregyháza
16 990 000 Ft
Nyíregyháza Holló utca 74 nm-es lakás eladó.
Eladásra kínálok Nyíregyháza belváros közkedvelt utcájában 74 nm-es nagyon jó elosztású lakást. Az ingatlan 2002-ben épült, egy 4 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el, melyben 3 szoba, konyha+ étkező, gardrób, fürdőszoba ,WC, közlekedő, erkély található. A téglaszerkezetű ingatlan K-Ny-i fekvésű, fűtése gázcirkó .Szobákat laminált padló a többi helyiséget járólap borítja. Parkolás a ház előtt ingyenes ,de garázs bérelhető, ha a leendő tulajdonosnak van rá igénye. Az ár a beépített bútorokat, konyhai gépeket tartalmazza. Amennyiben a kiválasztott ingatlant, hitellel vagy lízinggel kívánja megvásárolni, díjmentes és teljes körű hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem Önt. Vegye igénybe az Otthonteremtési kamattámogatott hitel lehetőséget!

Feladva:2017-11-20 22:35
Nyíregyháza
43 000 000 Ft
Nyíregyháza kedvelt lakóparkjában 165 nm-es családi ház eladó.
Nyíregyháza kedvelt lakóparkjában eladó 165 nm-es amerikai stílusú családi ház. Az ingatlan 839 nm-es telken, 135 nm-es lakótérrel rendelkezik, melyben 3 különálló szoba, 2 gardrób, nappali, amerikai konyha, nagy méretű fürdőszoba WC-vel, WC, mosókonyha-zuhanykabinnal, közlekedő és egy 30 nm-es kétállásos garázs került kialakításra. A 38-as Porotherm téglából épült ház fűtését gázcirkó, kandalló biztosítja. A szobákban radiátor, a többi helyiségben padlófűtés van. A ház riasztóval, klímával, kamerás kaputelefonnal, elektromos kapuval felszerelt. Az igényesen parkosított öntözőberendezéssel ellátott kertben, 35 nm-es filagória külön konyharésszel, kemence, grillező,szalonnasütő, gyerekeknek játszóház lett kialakítva. Amennyiben a kiválasztott ingatlant, hitellel vagy lízinggel kívánja megvásárolni, díjmentes és teljes körű hiteltanácsadással és ügyintézéssel segítem Önt. Vegye igénybe az Otthonteremtési kamattámogatott hitel lehetőséget!

Feladva:2017-11-19 11:09
Nyíregyháza
0 Ft
Ne fuss el mellette! Csatlakozz! - Ne csalatkozz!
Valamit valamiért! Ismerd meg a Radar rendszerét! Bárhol, bármikor végezhető otthoni pénzkereseti lehetőség. Mindehez szükségeltetik: Akarat - Internet s annyi idő amennyit aaa szánni. Bevételed csak Tőled függ! Legyél egy erősödő nemzetközi csapat tagja még ma! Csatlakozz!

Feladva:2017-11-18 16:32
Nyíregyháza
4 250 000 Ft
NYÍREGYHÁZÁN 16,5 NM-ES 1 SZOBA+FÜRDŐSZOBÁS LAKÁS/ÜZLET ELADÓ VAGY KIADÓ
Nyíregyházán a Tompa Mihály utcán téglaépítésű, földszinti, szigetelt, 16,5 nm-es 1 szobás fürdőszobás üzlethelység eladó. Akár kis lakásnak is használható,de jelenleg üzlethelységnek van nyilvánítva. A fürdőszobában zuhanyzó-wc is található,100%-os felújításon esett át, műanyag nyílászárókkal, 8 ponton záró biztonsági ajtóval,új laminált burkolattal,mért távhős fűtésrendszerrel,legújabb kapcsolókkal,LED energiatakarékos lámpákkal elsősorban eladó,vagy bérelhető: akár fodrásznak,-kozmetikusnak, irodának,is kiválóan alkalmas. A bérleti díj: 40.000/hó+2 havi kaució+rezsi. Azonnal költözhető.Ingatlanosok ne keressenek!!!

Feladva:2017-11-03 20:00
Nyíregyháza
14 500 000 Ft
Nyíregyháza központjától 9 km-re, a Tiszavasvári úti körforgalomtól kb. 5 km-re eladó csendes környéken egy 74 nm-es 2 szoba+nappalis, felújított családi ház. Az épület 1990-ben épült, sarok telken helyezkedik el, szilárd falazatú, cserép fedésű, az Északi oldala szigetelt, a nyílászárók hőszigetelt műanyagok, valamit az ablakok redőnnyel vannak felszerelve.  A házban található 2 szoba, nappali, előszoba, fürdőszoba, külön WC és konyha. A nappaliból juthatunk ki a zárt teraszra, amely akár étkezőként is használható. A ház alatt van egy kb. 50 nm-es pince. A fűtés gáz- illetve vegyes tüzelésű kazánról lehetséges, valamint beépítésre került egy kandalló is. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A kert parkosított, gyerekjátékokkal és szalonnasütővel felszerelt, valamint gyümölcsfákkal telepített. A háznak a tetőtere beépíthető, így nagyobb családnak is ideális választás lehet az ingatlan, melynek megvásárlásához igénybe vehető CSOK és kamattámogatott hitel. Ha olcsón szeretne családi házat, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon és tekintse meg az ingatlant! A meghirdetett ár  - Irányár!

Feladva:2017-10-22 20:11
Nyíregyháza
14 500 000 Ft
Egyetem közeli 2+2 szobás 69 nm-es, loggiás lakás eladó!
Nyíregyháza, egyetem közelében 69 nm-es, 2+2 szobás szép állapotú, loggiás panellakás eladó. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, jó elosztású, műanyag nyílászárós, új biztonsági bejárati ajtóval ellátott. A társasház szigetelése a közeljövőben esedékes. Energetikai minőség szerinti besorolása „CC”. Alacsony fenttartási költséggel számolhat az új tulajdonosa. Közelben óvodák, iskolák, egyetem, úszoda, posta, étterem, élelmiszer üzletek vannak.

Feladva:2017-10-22 19:55
Nyíregyháza
13 900 000 Ft
Azonnal költözhető, Sarló utcai magasföldszinti lakás eladó
Nyíregyháza-Örökösföldön, a Sarló utcában, jó állapotú, 65 nm-es, 2+1 szobás, nagy konyhás, fa nyílászárós, magasföldszinti lakás eladó. A szobák laminált parkettával, a többi helyiségek járólappal burkoltak. Minden megtalálható a közelben, ami a mindennapi léthez szükséges, pl.: Penny, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, bölcsőde, játszótér, üzletek, kórház, stb. A tömegközlekedési feltételek is ideálisak, 100 m-re található autóbuszmegálló, sűrű buszközlekedéssel.

Feladva:2017-10-22 19:17
Nyíregyháza
10 600 000 Ft
Nyíregyháza Család utcán 2. emeleti 2 szobás szép állapotú lakás eladó
Örökösföldön a Család utcán eladó egy 2 külön nyíló szobás jó állapotú, keleti és nyugati fekvésű műanyag nyílászárós, redőnyős, külön wc, fürdős, nagy konyhás 2. emeleti lakás. A szobákat padlószőnyeg borítja, de alatta laminált parketta található, míg a többi helyiség járólapos. A tágas konyhában beépített konyhabútor található. A bejárati ajtó szintén ki lett cserélve biztonsági ajtóra. Buszmegálló, bolt, gyógyszertár 50 m-re található, iskola, óvoda, szintén a közelben.

Feladva:2017-10-22 15:30
Nyíregyháza
13 200 000 Ft
Luxus panel az Örökösföldön!
Luxus panel az Örökösföldön! Nyíregyháza Fazekas János téren, rendezett, tiszta lépcsőházban 1 emeleti parkra néző 55 m2-es 2 szobás, klímás, nagyon igényesen felújított, nagykonyhás lakás eladó. Az ingatlan északi fala belülről szigetelt, műanyag nyílászárós, redőnyös (2 éve lettek cserélve), K-i fekvésű, mindig világos, napfényes! Ide csak tényleg be kell költöznie! Semmilyen felújítást nem igényel!

Feladva:2017-10-22 09:15
Nyíregyháza
29 900 000 Ft
Luxus családi ház a Ságvári kertvárosban alkalmi áron eladó
Nyíregyházán, a Ságvári Kertváros egyik csendes utcájában alkalmi áron eladó egy tetőtér beépítéses 6 szobás luxus családi ház, amely a 80-as évek elején épült, téglából. Az épület hőszigetelt, a nyílászárók is hőszigeteltek.    A ház földszinti része 160 nm-es. Itt található 3 tágas szoba, nagyméretű étkezős konyha, fürdőszoba, előszoba, közlekedő. A tetőtér 70 nm hasznos alapterületű, ahol szintén van 2 nagyszoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. A ház alatt található egy 60 nm-es burkolt pince, amely alkalmas lehet vállalkozási célra is. A házhoz tartozik egy nagyon igényesen kialakított fedett terasz, valamint egy 6 személyes jakuzzi is beépítésre került egy fedett részen, valamint egy 2 állásos garázs. Az udvar kővel burkolt, az utca felőli részt egy gyönyörű sziklakert díszíti. A vételár részét képezi a gyönyörű konyhabútor a beépített gépekkel, valamint a tetőtérben a beépített bútorok is. A háznak 2 bejárata is van, s így ideális lehet akár több generációnak is. Ha luxusra vágyik csendes kertvárosi környezetben, önálló családi házban, akkor ez lehet az igazi választás! Ha felkeltette érdeklődését a hirdetés, hívjon, s tekintse meg az ingatlant!

Feladva:2017-10-21 16:27
Nyíregyháza
12 900 000 Ft
Örökösföldön szép állapotú 66 nm-es 1+2 szobás + étkezős lakás eladó
Nyíregyháza Örökösföldön tízemeletes társasház 4. emeletén, 66 nm-es 1+2 szobás + étkezős szép állapotú lakás eladó. Az ingatlan déli és keleti fekvésű, fa nyílászárós, saját tárolóval rendelkezik. A konyha-étkező, kényelmes, tágas, gépesített. Az ingatlannal kapcsolatban várom érdeklődését. Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes!

Feladva:2017-10-21 16:15
Nyíregyháza
11 600 000 Ft
SZÉP ÁLLAPOTÚ ELSŐ EMELETI FAZEKAS JÁNOS TÉRI LAKÁS ELADÓ
Nyíregyházán a Fazekas János téren, első emeleti, 61 nm-es, 1+2 szobás, mért távhős, nyugati fekvésű, mért távhős fűtésű, műanyag nyílászárós szép állapotú lakás eladó. A szobák 2014-ben fel lettek újítva. A többi helyiség jó állapotú, linóleum borítású. Az ingatlanhoz saját pincerész tarozik. Összességében egy nagyon jó állapotú a lakás, természetesen ki-ki saját ízlésnek megfelelően felújíthatja. Remek árérték arány a piacon. Kérem, tekintse meg!

Feladva:2017-10-21 15:12
Nyíregyháza
8 900 000 Ft
Szép, klímás lakás a Korányi Frigyes utcán eladó!
Nyíregyháza, Korányi Frigyes utcán nagyon szép állapotú, klímás 35 nm-es 1+1 szobás lakás eladó. Az ingatlan a társasház 4. emeletén helyezkedik el. Keleti fekvésű, műanyag nyílászárós, redőnnyel felszerelt. Ebbe a lakásba az új tulajdonosnak csak be kell költöznie. Akár befektetésnek is tökéletes az egyetem közelsége miatt. Hívjon, hogy mielőbb meg tudja tekinteni!

Feladva:2017-10-21 15:05
Nyíregyháza
14 300 000 Ft
Szép állapotú nappali+1 szoba+ étkezős lakás a Belvárosban eladó
Nyíregyháza Belvárosában Kossuth utcán, tégla építésű zárt udvaros társasházban 49nm-es, 1 szoba +nappali +étkezős, egyedi gázfűtéses, erkélyes 3. emeleti, lakás eladó Az ingatlan fa hőszigetelt és műanyag nyílászárós, redőnyös, hűtő-fűtő klímával rendelkezik. Parkolási lehetőség a zárt udvarban. Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal.

Feladva:2017-10-21 14:49
Nyíregyháza
17 000 000 Ft
Igényes lakás a belváros közelében eladó
Nyíregyházán, Belvároshoz közel nagyon igényes, klímás, 3. emeleti, 64 nm- es, nappali+2 szoba+ étkezős, loggiás lakás eladó. Az ingatlant tágas, világos terek, remek elrendezés jellemzik. A nyílászárók műanyag, reluxával felszerelt. Az előszoba és a konyha járólappal, az étkező esztétikus laminált lappal, míg a nappali és a szobák gyönyörű parketta borítású. A lakáshoz tartozik még 2 közös és 1 saját tároló is. Összességében egy nagyon igényes, minden, kényelmet biztosító ingatlant kínálok Önnek megvételre. Jöjjön el, tekintse meg! Garantálom, hogy bele szeret!

Feladva:2017-10-21 14:35
Nyíregyháza
13 700 000 Ft
Belváros közel átalakított, tágas lakás eladó
Nyíregyháza belvároshoz közel szép állapotú, átalakított, 54 nm-es 2 szobás, eredetileg 1+2 szobás, nagykonyhás, déli tájolású, loggiás lakás eladó. Nyílászárói műanyag, reluxával felszerelt. Fűtése távhő egyedi mérővel. Minden helyiségben kiváló állapotú parketta található kivétel a vizes helységek és a konyha. Pár perces sétával akár a belváros akár az egyetem könnyen elérhető.

Feladva:2017-10-21 14:17
Nyíregyháza
12 990 000 Ft
Felújított 69nm-es 2+2 szobás lakás eladó
Nyíregyházán a Sóstói erdő közelében, az Eperjes utcán egy teljes mértékben felújított, 69m2-es, 2+2 szobás, műanyag nyílászárós lakás, szigetelt társasházban eladó Az ingatlan belső felújítása során, teljesen új villanyvezeték cseréje megtörtént, vadonatúj Kludi csaptelepek, Alföldi szaniterek, 160 cm-es jó minőségű akril kád, ízléses, német 8 mm laminált parketta, 32-es kopásállósággal. Minden helységben új fűrészporos tapéta, frissen festve, az ajtók frissen mázolva. Nyugodt nagyon jó környék ,közelben minden megtalálható .Hívjon bizalommal!

Feladva:2017-10-21 14:06
Nyíregyháza
80 000 Ft
Nyíregyháza, Kert közben amerikai konyhás nappalis + 2 szobás lakás kiadó
Nyíregyháza, Kert közben 2007-ben emelet ráépítéssel épült 67 nm-es amerikai konyhás nappalis + 2 szobás nagyon szép állapotú 4. emeleti lakás kiadó. Az ingatlan jellemzői: nyugati fekvésű, műanyag nyílászárós, gázcirkó fűtésű, nagy loggiás, saját pincével rendelkezik. Alacsony fenttartási költsége miatt remek lehetőség.

Feladva:2017-10-21 14:00
Nyíregyháza
15 400 000 Ft
Felújított Fazekas János téri lakás eladó
Nyíregyháza Fazekas János téren felújított 61nm-es műanyag nyílászárós, redőnyös 1+2 szobás nagykonyhás lakás eladó. A szobák parketta, a többi helyiség járólappal burkoltak. A konyhában igényes, egyedi tervezésű konyhabútort lett beszerelve, beépített kerámialapos tűzhellyel, melyek a vételár részét képezik. Az előszobában a beépített szekrények is ki lettek cserélve, valamint egy új biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre. A lakásban a szobák külön nyílnak, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben vannak. Közelben megtalálható iskola, óvoda, bevásárlóközpontok, orvosi rendelők, gyógyszertár.  Azonnal költözhető!

Feladva:2017-10-21 13:51
Nyíregyháza
13 100 000 Ft
Mező utcai 3.emeleti 58 nm-es jó állapotú lakás eladó
Nyíregyháza belvárosában a Mező utcán 3 emeletes tégla építésű társasházban belső szintes jó állapotú, 64/58 nm-es 2003-ben épült, gázcirkó fűtésű, klímás lakás eladó! Az ingatlan földszinti részén található: szép tágas nappali, konyha, közlekedő, kamra és mosókonyha, wc. míg emeleten : 2 szoba, közlekedő, és egy hatalmas fürdőszoba található. Az ingatlan fekvése kelet-nyugati fekvésű, így mindig szép világos. A társasháznak van saját udvara, így lehetőség van parkolásra. További információ miatt keressen bizalommal.

Feladva:2017-10-21 13:16
Nyíregyháza
9 900 000 Ft
Fazekas János téri 2.emeleti lakás eladó
Nyíregyházán a Fazekas János téren átlagos állapotú 2. emeleti, 51nm-es, 2 szobás, lakás eladó. Az egyik szobában műanyag nyílászáró és redőny, míg a másikban és a konyhában még fa nyílászáró van. Csak az erkélyes szobában lett kicserélve laminált padlóra, a másikban még padlószőnyeg valamint a folyóson linóleum, a konyhában járólap a burkolat. Napfényes, keleti fekvésű lakás. A fürdőszoba a wc -vel közös helyiségben található. Az ingatlan közvetlen környezetében található: iskola, orvosi rendelő, óvoda, boltok, buszmegálló.

Feladva:2017-10-21 12:55
Nyíregyháza
15 900 000 Ft
Alkalmi áron eladó 100/85 nm-es szép lakás garázzsal együtt eladó
Nyíregyháza Kertváros kedvelt részén a Legyező utcán kívülről  felújított , szigetelt társasház 2.emeletén belső szintes 100/85 nm-es nappali+ 3 szobás szép állapotú lakás, 18 nm-es garázzsal eladótulajdonostól eladó. Az alsószinten nappali+1 szoba, konyha +étkező továbbá tágas fürdőszoba +wc míg a felső szinten 2 szoba, fürdőszoba+ wc található. Műanyag nyílászárós, redőnyős, napfénye lakás. Az energia tanúsítvány szerint „D „besorolású. Parkosított udvar aktív kikapcsolódást nyújt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Tekintse meg, nem fog csalódni benne.

Feladva:2017-10-21 12:44
Nyíregyháza
4 500 000 Ft
Borbányán 900 nm-es építési telek 25 m-es utcafronttal eladó
Nyíregyháza Borbányán 900 nm-es építési telek 25 m-es utcafronttal eladó. Közművek az utcában .A telek 30 %-a beépíthető. Az ár irányár!

Feladva:2017-10-21 12:41
Nyíregyháza
3 800 000 Ft
Nyíregyháza központjától 9 km-re lévő Vajdabokorban 3000 nm-es építési telek eladó
Nyíregyháza központjától 9 km-re lévő Vajdabokorban 3000 nm-es építési telek eladó. Minden közmű a telek előtt található. A telek megosztható, 60% -a beépíthető. Ajánlom azoknak akik új ház építésében gondolkoznak és távolabb a város forgalmától olcsón szeretnének építkezni.

Feladva:2017-10-21 11:34
Nyíregyháza
9 500 000 Ft
Fazekas János téren szép állapotú, 51nm-es 2 szobás nyugati fekvésű lakás eladó.
Nyíregyháza, Fazekas János téren szép állapotú, 51nm-es 2 szobás nyugati fekvésű lakás eladó. Az ingatlan főbb jellemzői: Részben műanyag nyílászárós, redőnyös, új több ponton záródó bejárati ajtó, mért távhős, alacsony rezsijű, a városra gyönyörű kilátás. Befektetésnek is kiváló. Jelenleg bérlők lakják, befektetés esetén a bérlők szívesen tovább bérelnék. Igényes, tiszta és megbízható emberek.

Feladva:2017-10-12 21:22
Nyíregyháza
1 000 000 Ft
Eladó Telek!
Eladó egy telek Nyíregyházától 2 km-re található. 945 nm, szerepel rajta egy kisméretű téglából épült építmény. Víz(fúrott kút)+villany bevezetve,gáz a telken belül. Nyíregyháza-Nagyszállás Dalmata ut 40. Az ár fixen 900.000 ft.

Feladva:2017-10-11 22:15
Nyíregyháza
12 500 000 Ft
kertes családu ház
Borbànyàn kèt utcára kökèny es pipacs utra. Nyilló 80.nm teljesen felujitott családi ház.kèt szoba+nappali 600nm telek .a falazat fèlig vájog.s tègla..tetö .szigetelès.vilany vez.betonozas.nyilkas zárok.szoval minden ujj!!a cserèp az nem.a kertet.keritèst.szinezèst.meg kell csinalni igèny esetèn áron alul..eladó!!

Feladva:2017-10-06 12:03
Nyíregyháza
5 500 000 Ft
Üzlethelyiség eladó
Üzlethelyiség eladó,Nyíregyháza,Semmelweis u.16. 22nm,klimatizált.

Feladva:2017-10-03 20:21
Nyíregyháza
22 Ft
Családi ház csendes,idilli környezetben
Eladó 140m2-es 10 éve ytongból épült kiváló állapotú családi ház.A csendes,idilli környezetben 800nöl kerten játszótér,2 állásos garázs,műhely ipari árammal ellátva,20m2-es faház és ugyanekkora fatározó beton alapon található.A táj nyáron és télen egyaránt festői.

Feladva:0
Nyíregyháza
0 Ft
Tündéri Masszázs Stúdió
Szép napot kívánok mindenkinek! Sok szeretettel vár mindenkit a Tündér Masszázs Stúdió! Hétvégén is nyitva! Nyitva: 09:00-21:00 Nyíregyháza Bocskai utca 45

Feladva:0
Nyíregyháza
12 500 000 Ft
Lakatos Barnabásne

Feladva:0
Nyíregyháza
185 000 Ft
CITY BURGER & PIZZA BAR
Munka Lehetőség!!! Büfében keresünk olyan munkatársakat,akik a konyhában is jártasak. Ha már dolgoztál büfében az előny,de ha nem az sem baj,mert betanítunk. -Minden műszak 12óra. -Jó kereseti lehetőség. -Hosszú távra keresünk munkatársat,heti 4/5 napra. -Megbízható,Magára és a munkájára igényes Hölgyet/Urat! -Jelentkezni:0630-9833950 vagy 0630-6967116 -Email cím:dfarkas07@gmail.com

Feladva:0
Nyíregyháza
8 000 Ft
Bakancs eladó.új .nem használt,44-es olasz bakancs
Eladó olasz új 44-es bakancs!

Feladva:0
Nyíregyháza
25 Ft
ELADÓ ERGOLINE SZOLÁRIUM !
ELADÓ ERGOLINE SZOLÁRIUM. SUPERBRONS CSÖVEKKEL.

Feladva:0
Nyíregyháza
1 390 000 Ft
Audi a3

Feladva:0
Nyíregyháza
22 000 000 Ft
Eladó családi ház gyönyörű környezetben
Nyíregyháza külső peremén,idilli környezetben 10 éve ytongból épült kiváló állapotú szintes családi ház.2 állásos garázzsal,kb 15m2-es faházzal és kb. ugyanekkora fatározóval mindkettő beton alapon.Játszótér és műhely található még a 800 nöl parkosított telken.Diófával és gyümölcsfákkal.A táj nyáron és télen egyaránt csodálatos.

Feladva:0
Nyíregyháza
4 000 Ft