logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2021-01-06 10:54
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Budakeszi
0 Ft
FélárasHirdetések365 -(Újság, Online stb)- HU
FélárasHirdetések365 ➡ Napi Tippek Újság, online ... 3.155 településen! MOBIL INFO: +36(20)3820028 (Vörös Gyula elérhetőségein) ►Aktuális Lehetőségeket ►Keresel v. Kínálsz? ►Aktuális Munkatársakat ►Keresel v. Kínálsz? terminusok@gmail.com CSELEKVŐ Programok 2021 ➡ ➡ Neked is ➡ https://bit.ly/2CgI0OI

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-05-28 07:21
Markaz
123 Ft
Kihelyezett adminisztratív munkát vállalok!
Cégek, vállalkozások figyelmébe! Gyöngyös és környékéről otthonomban végezhető munkát vállalok! - Adminisztrációt, - Adatrögzítést, - Papír alapról gépre/excellre rögzítést, - Számlák, egyéb dokumentumok iktatását, - Fuvar/rendezvény szervezését, - Levelek írása, DM levelek szerkesztése, küldését, - Vevőkkel, Ügyfelekkel kapcsolattartás, - Ügyfélszolgálat, - Külső helyszínen ügyintézés,... Érettségizett, de leszázalékolt 60 éves Hölgy vagyok. Adminisztratív területen több éves gyakorlattal rendelkezem. Egyéb képesítéseim: pénzügyi, kereskedelmi. Ha engem választ: - Cége, vállalkozása adókedvezményben részesül, - EFOP regisztráltként 6 hónapig fizetik munkabérem Ön helyett, - Nem kell irodai munkahelyet kialakítania, - Nem kell irodai berendezést vásárolnia, rendelkezem azokkal, - Akár 2-4 órás bejelentés is megfelel (költséghatékony) - Mobilis vagyok, hozom-viszem a munkát Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon vagy írjon, beszéljük meg a részleteket.

Feladva:2017-12-17 16:30
Markaz
25 000 000 Ft
Családiház, vadászház, horgászház, alkotóház!!
A Mátra hegység lábánál a Markazi tó hétvégiházas övezetében található ez a 200nm-es hasznos lakóterű családi ház. A belső elrendezése jól kihasználhatóvá teszi akár nagycsaládosok vagy vadászok számára, esetleg művészeknek alkotóház gyanánt. Itt garantált a csend és a nyugalom, madárcsicsergésre ébredhet az ember. Ősszel a teraszról hallgathatja a szarvasbőgést, de az év bármely szakában karnyújtásnyira van a természet. A házhoz tartozik egy 0.5 ha erdő melynek igen gazdag a Flórája és Faunája, de ha valaki nagyobb rengetegbe vágyik 15 perces sétával máris a Mátra sűrűjében találja magát. A vízimádóknak sem kell sokat kutyagolniuk ugyanis a 160 ha-os horgásztó csak 3 perc sétára van a háztól.

Feladva:2017-11-21 15:43
Markaz
3 300 000 Ft
Heves megyében Markazon,a Tótol kb 100méterre nyaraló eladó.805 m2-es telken 28m2-es felújított ház.Kivülről szigetelést,belül gipszkartont kapott.A tető üveg gyapottal szigetelve.A villany vezeték teljesen újravezetékelve.A házban konyha,nappali,szoba,fürdö helység lett kialakítva.Mellette terasz,mely beepíthetö.Alatta betonpince található.A telken fúrt kút,melyröl a víz bevezethető.A kertben termő gyümölcsfák.A telek előtt közvilágitás.Egész évben kint lakó szomszédok.Gyönyörü panoráma nyílík a Mátrára.Egész évben megközelithetö.Alacsony rezsiköltséggel fenntartható,akár télen is lakható ház.Kisnyugdijasoknak,kevés jövedelemmel rendelkezőknek megfelelő lehet.Télen hősugárzó volt használva,az alacsony belmagasság miatt gyorsan felfűti.Tehermentes.A bútorzat megegyezés tárgyát képezi.A Tó közelsége vonzó lehet a horgászat kedvelöinek.Ha kikapcsolódásra vágyik,nyugalomra,itt megtalálja.A Tó teljes egészében körbejárható vagy akár biciklizhető is.Egy évben több alkalommal rendeznek horgászversenyeket.A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség adódik.A kis nyaraló eladó vagy elcserélhető Gyöngyös környéki családi házra.Akár azzal a megoldással is cserélem,hogy a nyaralóm beszámitva és a fennmaradó különbözetet havonta törleszteném. Minden megoldás érdekel.Feladás dátuma: november 19. 18:21.