logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-05-29 11:19
Isaszeg
0 Ft
Keressen Pénzt Miközben Utazik
LEGYEN ÖN IS ÜZLETÉPÍTŐ. Minden Törzsvásárlói és Törzsutazói elöny: - Kiemelkedő bevételekre tehet szert. - Térítésmentesen utazhat. - Jogdíjszerű jövedelmet alakíthat ki ( szabadidő és pénz együtt ) - Saját tulajdonú vállalkozása lesz. - Karrier-lehetőség. - Személyiségfejlődés a közösség és a HDS támogatásával. - Elismerjük az eredményeit . - Élvezheti a HDS Folyamatos képzési rendszer elönyeit . VAGY LEGYEN TÖRZSUTAS. Minden Törzsvásárlói elöny: - Rendelkezik Fireflies-jogviszonnyal, utazási csomaggal. - Rendelkezik saját online utazási irodával, ahol másoknak is foglalhat. - Utazásait részletre is megvásárolhatja. - Foglalhat beszerzési áron ( +8 % kedvezmény) - Kiemelt ajánlatokban részesül - Élhet ajánlási lehetőséggel, mellyel pluszbevételre tehet szert. VAGY LEGYEN TÖRZSVÁSÁRLÓ. Elönyök: - Lesz egy személyes segítője az utazásai lefoglalásában. - A piaci árhoz képest kedvezőbb ajánlatokban részesül. - Élvezheti a Fireflies, mint svájci utazásközvetítő cég garanciáit és előnyeit. - 7/24 hotline szolgálat. - Több 100 útikalauz - Foglalási garancia - Lemondható foglalásnál teljes visszatérítés. További Informacióért keress meg. Megbeszéljük a részletek.

Feladva:2018-01-21 19:57
Isaszeg
150 000 Ft
Skif-hez hatalmas, egyedi elősátor
SKIF M1-hez készült egyedi, extra nagy elősátor eladó. 6x4 méter! Narancs/zöld színben. Igényesen elkészítve. 2x2-es acél vázból készült, lefestve, elemeire szedhető. Nagyon gyorsan felállítható. A Skif-hez tökéletesen illeszkedik. Kerékvédővel (takarószoknya). 5 db nagy szúnyoghálós ablakkal, amin lekötözhető sötétítő van. Egy dupla nagy szintén szúnyoghálós ajtóval, lecipzározható sötétítő ajtóval. A vázhoz cipzárakkal rögzíthető. Lekötözhető, kifeszíthető. Nem napszívott, gyönyörű szép állapotban. Egyszer volt két hétig használva Horvátországba, végig le volt takarva - ott készültek ezek a képek. És végig le volt takarva ponyvával. A súlya kb. 100 kg összesen, tehát a Skif összsúlyába belefér. Ára: 150.000,- Ft (fix). Isaszegen van.

Feladva:2017-12-03 19:37
Isaszeg
5 000 Ft
Szarvas agancs felvásárlás 06305005868
Szarvas agancs felvásárlás . Minden megyében dijtalan kiszálással ,kisebb- nagyobb mennyiségben egyaránt föként gim és dám hulott szarvas agancs amit megvásárolunk : lakos,furt,rágot,vágot,fehér,páratlan vagy selejt trofea ! Hivjon bizalommal ,vagy üzenjen. +36305005868

Feladva:2017-11-21 12:05
Isaszeg
0 Ft
A JÖVŐ NAAGY LEHETŐSÉGE
Munkát keresel nyugdíjad mellé?Kiegészítenéd a GYESt?Mindent megpróbáltál már,de semmi nem sikerült!?Ezért inkább bele sem vágsz?Mert úgy érzed átverés az egész? Pedig kitartásod is van,akaratod is,a pénz pedig nagyon kellene? Én is így voltam ezzel pár hónappal ezelőtt.. De adtam egy utolsó esélyt magamnak, mikor találkoztam egy új befektetés nélküli lehetőséggel.Mostanra,nem okoz gondot egy váratlan kiadás,sem a csekkek befizetése!!Befektetni valód nincs?? De időd és kitartásod van!?A LEHETŐSÉG MOST NEKED IS ADOTT! Ha érdekel,kommentelj,vagy írj üzenetet. Megmutatom,nekem hogyan sikerült stabilizálni a jövedelmem.

Feladva:2017-10-12 13:04
Isaszeg
25 900 000 Ft
Családi ház eladó!
Isaszeg a gödöllői dombság festői lankáin terül el, bár közel van Budapesthez, mégis egy nyugodt kisvárosi környezetet biztosít. Folyamatosan fejlődő kisváros, látványosságainak zöme az 1849 tavaszi hadjárathoz köthető. Az ingatlan a központhoz közel van, a közelben iskola, és óvoda található. A főváros gyorsan és könnyen elérhető, „autóval M3 autópályán, MÁV (Keleti pu.) Volán busz, Őrs vezér tér”. 2013-ban felújított, a ház 176nm-es, 3 szintes, 866nm telekterület tartozik hozzá. A garázs az épületben található, fűtési lehetőségek: kondenzációs és vegyes tüzelésű kazán. A ház nagy igényességgel készült saját részre, így mindenből a legmagasabb minőségű anyagok kerültek beépítésre, mely mind külső, mind belső megjelenésében tükröződik. Az ingatlan biztonságát riasztó berendezés védi. Az ablakokon rolós szúnyoghaló valamint műanyag redőny van. Teljes közművel rendelkezik az ingatlan. A családi ház ikerház jellegű, azonban jól elszeparált a szomszédtól. A kerti eszközök tárolására a kertben található, kb.: 40nm-es zárható, árammal, vízzel, gázzal ellátott tároló biztosítja.