logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2017-11-19 07:46
Hahót
25 000 000 Ft
Váratlan utazás
A Váratlan utazás hangulatát idéző ház 1922-ben épült, különleges fa előtornáccal, kódisállással, manzárdszobával. Eredeti nyílászárói mintájára újak készültek, megtartva a színes üvegbetéteket. A nagyszobában áll a régi, díszes cserépkályha.A felújítása 2000-ben kezdődött, a szerkezet meghagyása mellett új konyha, vizesblokk került kialakításra, valamint bővítettük egy padlásszobával. A kertre 33 nm terasz nyílik, pihenésre, étkezésre használható, utca felé zárt.Nagy pajta, pince, padlás tartozik hozzá.A telek művelését az egyik szomszéd vállalja.Hahót rendezett község, bolt, orvos, gyógyszertár, posta, faluház, óvoda, játszótér, benzinkút van a faluban.Az M7 autópályán Nagykanizsától 25 perc alatt érhető el.Bútoraink évtizedek során illeszkedtek be a lakás összképébe, a hely lelkét őrzik, új tulajdonosával remélhetőleg megegyezés tárgyát képezik.

Feladva:0
Hahót
15 000 Ft
Tüzelö anyag kiárusitás 15000ft/m
Tüzelö anyag akció készlet erejéig 15.000ft/m méteres szállban Tölgy akác köris gyertyán Jelenlegi készletünk tartamaza Ingyenes szállitást Országos szinten Minden megyében Forduljon hozzánk bizalommal Eutr technikai azonosióval rendelkezünk . Továbiakban telefonon tesék hivni es érdeklödni Sajnos üzenetre nem tudok válaszolni 70/5308650