logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2017-10-10 16:54
Gelénes
2 500 000 Ft
Sürgösen eladó családiház!
Sürgösen eladó családi ház ! A ház 70 nm nagy telekkel ! Külön bejáratú a szobák , konyha , folyosó ! A terasz épitését félbe hagytuk költözés miatt ! De egyébb melléképületek mint pl emeletes pince , kinti wc , lool , füstölö, kiswbb lakás is van még de azt felkell ujitani! Nagy udvarral amiben sok gyûmölcs fa van ! Közel van az ukrán határhoz kb 8 km ! A lakás az gelénesben található! Hivjanak bizalommal megegyezünk! Minden megoldás érdekel! Köszönöm!

Feladva:2017-10-10 16:52
Gelénes
2 500 000 Ft
Sürgösen eladó családiház!
Sürgösen elado családi ház ! Közel az ukrán határhoz kb 8 km ! Nagyudvaral nagy művelhetö kertel!! Ugy gondolom a fotók önmagukêrt beszélnek ! Minden megoldás érdekel ! Hivjon bizalommal megyezünk! Köszönöm! Ha kérdése lenne a megadott telszámon valamelyikén elérhető vagyok!