logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2019-03-24 15:02
Dunavarsány
0 Ft
Online munka
Itt nem kell mást csinálni csak megnézni az oldalt.Pénzkeresés online soha nem volt könnyebb. Itt 200 dollár / nap értékre tehetsz szert csak a linked megosztásával.Nem kell regisztrálni.Minden 100 érvényes látogatónk után 10 dollárt fizetnek.

Feladva:2017-11-22 21:03
Dunavarsány
820 Ft
Ebéd házhozszállítása hét minden napján
Frissen készült ételek az évminden napján.Szállítási Dunavarsány Délegyháza Majosháza szigethalom Tököl Taksony Dunaharaszti területén. Rendelésfelvétel elözö nap 16 óráig lehetséges a 06205631596 vagy aFerr-a konyhafacebook oldalon.

Feladva:2017-10-27 13:28
Dunavarsány
140 000 000 Ft
Dunavarsányi luxusház
Ahol a LUXUS és a MINŐSÉG találkozik! Budapesttől 20 percre Dunavarsányban eladóvá vált egy gyönyörű luxusingatlan. A ház minden kényelemmel és extrával rendelkezik, a képek önmagukért beszélnek.... A ház kétszintes, a földszinten Olaszországból hozatott Versace jarólapjai és gyönyörű tapétái öltöztetik a belső tereket. Az 5 szoba remek elgondolással ossza fel a hatalmas földszintet.Az álomszép, minőségi felszereléssel ellátott konyha is része ennek a szintnek, valamint 2 elegáns fürdőszoba.A Versace kandalló gondoskodik a meghitt hangulatról a téli hónapokban is. A pinceszinten található 4 állásos fűthető garázs mellett fitness terem, bárpult, méretes gardrób, club szoba és mosókonyha található. A ház természetesen klímával felszerelt, a riasztórendszer, kamerarendszer és ujjlenyomatos beléptetőrendszer gondoskodik a lakók biztonságáról. A redőnyök elektromosak, könnyen kezelhetők. Az 1440 nm-es kertben 10x5-ös fűthető, gépészettel ellátott medence gondoskodik a nyári vidám napokról. A csodaszép kert része még egy fedett grillező. Aki nyugalomra luxusra és minőségre vágyik annak ez az ingatlan lehet az megfelelő választás! Kérdésével hívjon bizalommal!