logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2021-01-06 10:54
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Budakeszi
0 Ft
FélárasHirdetések365 -(Újság, Online stb)- HU
FélárasHirdetések365 ➡ Napi Tippek Újság, online ... 3.155 településen! MOBIL INFO: +36(20)3820028 (Vörös Gyula elérhetőségein) ►Aktuális Lehetőségeket ►Keresel v. Kínálsz? ►Aktuális Munkatársakat ►Keresel v. Kínálsz? terminusok@gmail.com CSELEKVŐ Programok 2021 ➡ ➡ Neked is ➡ https://bit.ly/2CgI0OI

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-01-21 23:32
Dunaszentbenedek
4 000 000 Ft
Eladó Ház + telek Dunaszentbenedeken
Eladó Dunaszentbenedeken (Dunapataly és Kalocsa között félúton) egy jó állapotú tehermentes parasztház garázzsal pincével. A telek 1080 m2 termőre forduló gyümölcsfákkal telepítve. A ház anyaga kb. egy méterig tégla fölötte vályog. A vastag falaknak köszönhetően igen jó klímájú. A gazdasági épületek lebontva, sok építőanyag van a telken. Az épület tornácát (gang) egésznap végig süti a nap. Az épületben villany, víz, gáz és csatorna is be van kötve. Fűtés gáz konvektorokkal működik, de kémény is van, tehát egyéb fűtésre is van lehetőség. A házban három nagyszoba, konyha, fürdőszoba van és a tornác is be van építve. A ház szilárd burkolatú út mentén fekszik, öt perc sétára a buszmegállótól. Lakóháznak kivallóan alkalmas, békés nyugodt környék Kalocsától kb. 10 kilométerre Pakssal szemben. A berendezés java benne van az árban. Szinte azonnal beköltözhető. Érdeklődni a 20/469 6711 telefonszámon lehet. Részletfizetés nem lehetséges és albérletben sem kiadó! Kérem csak komoly érdeklődők keressenek.