logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2019-08-28 13:38
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Esztergom
0 Ft
SIKERDÍJAS Új-munkaerő ToborzásTEAM - SUTT365
Sikerdíjas Új-munkaerő ToborzásTeam (EU) SUTT365 -(Mobil-Info) +36(20)3820028 ★★★★★ Csoportok, Klubok , Programok Információs, Szakmai és Kapcsolatépítő Közösségek -(A-Z-ig) 3.155 településen - itthon és a nagyvilágban help@2xsegitunk.hu HASONLÓ a JELENÜNK és KÖZÖS a JÖVŐNK! https://bit.ly/2zqWW8q
Radar ajánlat
Jó választás

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-01-06 15:13
Bocskaikert
28 900 000 Ft
Bocskaikerti Nappali+3 szoba+étkező+konyha
2003-ban, minőségi anyagokból épült 194 nm-s kertes ház a Bocskaikertben eladó! Az épületet nagy és élhető terek jellemzik, minden szobája külön-nyíló. A nyugodt órák eltöltésére ad lehetőséget a 20 nm-s terasz, és a rendezett szép kis kert. A többit személyesen, jöjjön el, nézze meg....   

Feladva:2018-01-06 14:23
Bocskaikert
21 800 000 Ft
Debrecentől 10 km-re Bocskaikertben, akár két generációs családi ház eladó
Bocskaikert központhoz közeli részén 190 nm-es, 2 szintes, alápincézett, dupla komfortos családi ház eladó. A nem mindennapi tervezésű és elosztású ingatlan étkezőjében akár 15 ember is kényelmesen elfér egy ünnepi ebédnél. A konyhához a kényelem kedvéért egy kamra is ki lett alakítva, valamint 2 fürdőszoba, illetve külön Wc van. A földszinten 2, az emeleten pedig 3 tágas, világos szoba várja lakóit. Az alagsorban garázs, tárolók, kazánház és egy szabadidő eltöltésére, vagy vállalkozás létrehozásához kialakítható helyiség van. ( ipari árammal ) A ház fűtése gáz és vegyestűzelésű kazánnal megoldott, így a rezsi a saját igényeihez alakítható. Érdemes megnézni! Hívjon bármikor!

Feladva:2017-12-29 13:37
Bocskaikert
5 999 999 Ft
Eladó Telek, Építési telek, Bocskaikert
Csendre és nyugalomra vágyik? De mégis DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ TELEPÜLÉSEN szeretne építkezni vagy esetleg gazdálkodni? Akkor Önnek Bocskaikert a legmegfelelőbb választás! Bocskaikertben eladó egy 1382 m2-es telek rajta kis házzal! Telken található egy kis házikó 4 helyiséggel, ami kb 24 m2-es összesen. Házban csak villany. ÖSSZKÖZMŰVES TELEK azaz, víz, villany, gáz, csatorna, utcában, így CSOK IGÉNYELHETŐ RÁ! Teljesen körbekerített, jelenleg szőlővel és gyümölcsfákkal. Telken ásott kút. Tartozik még hozzá egy melléképület kb 12 m2-es, alatta pince. ALACSONY ÁRON! 25 méteres utcafronttal. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló, hiszen 300m-re található a buszmegálló. Vonat 2-3 percnyi séta. Közelben iskola, óvoda. Egyedi árazású hitelek és lakástakarék pénztári megtakarítások, állami támogatások közvetítése, közvetlen az OTP Csoporttól, akár hétvégén is az irodánkban.

Feladva:2017-12-27 17:24
Bocskaikert
7 300 000 Ft
Bocskaikert, Eladó, Építési Telkek!
Csendre és nyugalomra vágyik? De mégis DINAMIKUSAN FEJLŐDŐ TELEPÜLÉSEN szeretne építkezni vagy esetleg gazdálkodni? Akkor Önnek Bocskaikert a legmegfelelőbb választás! Bocskaikertben eladó egy 1442 m2-es telek rajta kis házzal! TEGYEN AJÁNLATOT! Telken található egy kis házikó 5 helyiséggel, ami 40 m2-es összesen. A cseréptetős házikó felújításra vagy bontásra, lakható, de maga a telek az értékes. Házban gáz konvektor és cserépkályha fűtés. Fürdőszobába nincs bevezetve a víz csak a wc-hez. Villany, víz, gáz telken belül. Telken melléképület és fúrt kút öntözőrendszerrel. Telek megfelezhető AKÁR KÜLÖN IS ELADÓ: -Első része, amin a ház és a közművek vannak: 5,5M forint. -Hátsó része, ami teljesen üres, de közmű bevezethető: 3,5M forint. Teljesen körbekerített, két utcára nyíló telek. 21-22 méteres utcafronttal. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló, hiszen 200m-re található a buszmegálló és a bolt. Közelben iskola, óvoda. Egyedi árazású hitelek és lakástakarék pénztári megtakarítások, állami támogatások közvetítése, közvetlen az OTP Csoporttól, akár hétvégén is az irodánkban.

Feladva:2017-11-04 16:26
Bocskaikert
16 900 000 Ft
Bocskaikert családi ház
Bocskaikert egyik frekventált részén a Váci Mihály utcában eladó 1021 m2-es telken 1980-ban épült 100 m2-es családi ház. Az épület kétszintes ahol a lakótérbe 16 lépcső vezet. Az emeleten 3 szoba, folyosó, konyha, spájz, fürdőszoba és WC található. A konyhában beépített konyszekrény. A padlást a spájzból lehet megközelíteni ami igény szerint padlástérnek is kialakítható. A fűtésről egy néhány éve korszerűsített gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az épület műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Földszinti részen található a kazánház, garázs és két szoba, amit igény szerint szintén lakótérnek vagy ipari tevékenység végzésére alkalmas helységben ki lehet alakítani. A házhoz tartozik még egy különálló 20 m2-es garázs és egy szerszámtároló is. Az udvar rendezett , kocsibejáró lebetonozva. Ásott kút és 380 V is van. Debreceni lakáscsere értékegyeztetéssel szóba jöhet.